facebook

Кожна жінка повинна знати ці 12 хитрощів із бальзамом «Зірочка»!

Ви і гадки не мали, що бальзам «Зірочка» настільки універсальний!

Кожна жінка відчуває за обов’язок піклуватись про свою зовнішність. І нерідко це зводиться до купівлі дорогих засобів із сумнівною ефективністю. Забудьте про витрати на красу! Адже ці 12 способів використання бальзаму «Зірочка» неодмінно стануть вам при нагоді.

Усім відомо, що цей популярний засіб лікує від симптомів застуди та заспокоює запалення від укусів комах. Втім, мало хто здогадується, що на цьому список корисних властивостей «Зірочки» не вичерпується.

Освіжає повітря


Додайте лише кілька крапель бальзаму «Зірочка» до освіжувача повітря і результат вас вразить.

Пом’якшує п’яти
Використовуйте «Зірочку» у ролі крему для загрубілих ділянок ніг. І за одну ніч ваші ніжки будуть ніжніші, аніж коли-небудь раніше.

Лікує від головного болю
Нанесіть масажними рухами «Зірочку» на лоб і скроні. У результаті, головний біль мине чи не одразу.

Допомагає «виховувати» домашніх улюбленців
Змастіть місця, де ваша тваринка робить «свої справи». І цей стійкий запах не дасть їй повторити прикру для вас ситуацію.

Відлякує комах
Нерідко дорогі магазинні засоби проти москітів сповнені хімічними речовинами, що і на людину здатні впливати негативно. Замініть їх більш бюджетним та натуральним варіантом — звичним бальзамом «Зірочкою». І комахи більше не будуть завдавати вам клопотів. Втім, якщо комаха вас таки вкусила — змастіть місце ураження бальзамом — це пришвидшить загоєння.

Лікує грибок нігтів
Спробуйте наносити бальзам кожного вечора перед сном і ви здивуєтесь, наскільки швидко проблема грибка нігтів залишиться позаду.

Усуває жир із живота
Так, вам не ввижається! «Зірочка» навіть здатна сприяти схудненню. Для цього вам знадобиться пігулка камфори, спирт, харчова сода і, звісно, бальзам «Зірочка». Змішуємо усе до однорідної консистенції і змащуємо живіт перед сном, масажними рухами.

Читайте також:  Містика з вишивкою: священик з Тернопільщини розказав, як йому заважає нечистий

Бореться із запаленнями та інфекціями
Ще одна «заслуга» бальзаму — дезінфекція.

Захищає меблі від кішок
Якщо ваша кішка полюбляє чистити кігті об ваш улюблений диван — змастіть його «Зірочкою», і вона більше не підійде до нього ні на крок.

Заспокоює біль у м’язах і спині
Так, «Зірочка» також діє у ролі знеболювального. Лише змастіть нею проблемні ділянки і зовсім скоро ви забудете про дискомфорт.

Усуває розтяжки
Сприяє «Зірочка» і ліфтинг-ефекту. Особливо це актуально при розтяжках на тілі. Жодні косметичні засоби чи, навіть, салонні процедури не стануть настільки дієвими.

Лікує синці
Усе просто: нанесіть бальзам на ситець і він зникне за лічені дні.

А у вашій домашній аптечці теж завжди знайдеться бальзам «Зірочка»?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.