facebook

Тільки переліт в Італію обійшовся Геннадію Кернесу в 30 000 євро: відпочив за “шалені” гроші

Тільки переліт в Італію обійшовся Геннадію Кернесу в 30 000 євро.

Мер Харкова Геннадій Кернес полетів відпочивати в Європу на елітний курорт в італійське місто Больцано. Він відправився на відпочинок разом зі своїми друзями на чартерному літаку.

Про це повідомляється на сторінці “Схеми” в Facebook, пише РБК.

За даними журналістів, Геннадій Кернес пробув на відпочинку в Італії тиждень і повернувся в Україну 10 січня. Свої слова журналісти підтвердили опублікованими знімками.

“Геннадій Кернес тиждень провів у закордонній відпустці. 10 січня він повернувся з Больцано, що в Італії. Літак Cessna 560 Citation XLS + з номером YU-PBB приземлився в харківському аеропорту, де Кернеса чекало авто. До Больцано мер також дістався приватним чартером з бортовим номером YU-TBA – ще 2 січня”, – йдеться в публікації.



Серед попутників Кернеса, за інформацією видання, були його цивільна дружина і два бізнесмена, один з яких раніше затримувався поліцією по кримінальній справі.

“На борту, крім самого Кернеса, перебували його цивільна дружина Оксана Гайсинська, охоронці, Олег Гончар – таке ж ім’я має бізнесмен з найближчого оточення мера, і Роберт Тедеєв, якого в 2009 році затримували за підозрою в участі в кривавому конфлікті в Голосіївському парку Києва”, – додали журналісти.

Компанія-перевізник розповіла, що вартість чартерного перельоту обійшлася топ-чиновнику в 30 000 євро.

Також журналісти з’ясували, скільки харківський мер міг витратити на відпочинок в готелі. Кернес зупинився в Palace Merano, де номери коштують від 300 до 2000 євро за добу.

Читайте також:  Нові вимоги для пенсії: кому не світить заслужений відпочинок у 2023 році

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.