facebook

Осадча, Бабченко, Комаров та Пустовіт: як і де відпочивають українські зірки цієї зими

Новорічні свята завдяки великій кількості вихідних надають відмінну можливість поїхати на відпочинок, і українські знаменитості тут не є винятком. Про це інформує OBOZREVATEL.

Українська телеведуча Катя Осадча та її чоловік Юрій Горбунов у новорічні свята відпочивають на білосніжних пляжах Сейшельських островів.

Вони катаються на велосипедах і досліджують територію острова на автомобілі.

Відзначимо, відпочинок в готелях на Сейшелах коштує приблизно від 1,6 тисячі гривень за добу в двомісному номері. Переліт коштуватиме близько 20 тисяч гривень за одну людину туди і назад.



Українська співачка, учасниця гурту “НеАнгели” Слава Камінська після розлучення з пластичним хірургом Едгаром Камінським разом з двома дітьми і популярним актором Павлом Вишняковим відпочиває на Балі.

Так, у своїх Instagram-stories артистка записала кілька відео, в яких розповіла про “жахливий” сервіс у 5-зірковому готелі Mulia Villas, який знаходиться на береговій лінії курорту Нуса Дуа.

“Це найогидніший готель, де я коли-небудь відпочивала. З жахливим сервісом. Мало того, що ніякого балійського інтер’єру, добре, Туреччина, проїхали. Залишаєш купу грошей для того, щоб якщо ви десь щось взяли, їх можна було зняти, тому що вони на сніданках працюють. А потім вони просто розповідають, що немає грошей, а ти кожен день розраховуєшся, закривши рахунки”, – ділиться Слава.

Відзначимо, ціна за двомісний номер в даному готелі становить близько 20 тисяч гривень на добу, переліт туди і назад обійдеться в суму від 19-20 тисяч гривень за одного дорослого.

Відомий український мандрівник, ведучий передачі “Світ навиворіт” Дмитро Комаров і його дружина, модель і Міс Україна 2016 Олександра Кучеренко насолоджуються відпочинком у Сінгапурі. Так, молодята опублікували фотолистівку на Новий рік 2020, який відсвяткували просто на пляжі. Дружина Дмитра навіть приготувала олів’є в екзотичній країні, щоб дотримати “головну традицію” зустрічі нового року.

Читайте також:  Наймані працівники зможуть відпочивати довше, а освітяни навпаки менше: проєкт нового Трудового кодексу

Бажаючим вирушити до Сінгапуру потрібно буде заплатити від 600-1000 гривень за добу в двомісному номері; переліт для одного дорослого обійдеться в суму від 15 тисяч гривень в обидва боки.

Дизайнер Лілія Пустовіт разом з сім’єю відправилася в подорож Європою. Так, сім’я побувала в Чехії, Австрії і Угорщині, відвідавши гірськолижний курорт Бад-Гаштайн в Зальцбурзі.

Українська співачка Злата Огневич також вирушила на відпочинок в теплі краї. Зірка зізналася, що останній раз була у відпустці рік тому, тому зараз “радіє немов птах, який вилетів на волю”.

Знаменитість ділиться з підписниками фото, на яких насолоджується місцевими пейзажами, а також не забуває про йогу, за допомогою якої відновлює внутрішні сили.

А ось Сергій Бабкін у новорічні дні ділиться теплими сімейними фото, зробленими в Україні, в рідному для нього Харкові. Так, артист відвідав святкові гуляння в центрі міста, а також показав фото c сином Єлисеєм на руках під час прогулянки в парку імені Горького в Харкові.

Крім того, артист поділився сімейним фото з лазні. “Зимовий-Сімейний-Банний сезон 2020 відкрито! Так кайфонули! Чого і Вам бажаємо! Ідіть у баню!”, – підписав фото Бабкін.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.