facebook

Доба в АТО: на лінії вогню Піски, Широка Балка та шахта Бутівка

Українські військові і сепаратисти продовжують звинувачувати один одного в обстрілі.

1632675




Починаючи з вечора на донецькому напрямку противник вів вогонь по Пісках, Старогнатівці і шахті Бутівка, повідомляє прес-центр АТО.

“На артемівському – Червоний Пахар, близько години вів вогонь танк. Під міномети і великокаліберні кулемети потрапило Ленінське. Терористи обстрілювали контрольно-пропускний пункт Зайцеве, коли там було велике скупчення людей. Били з озброєння танка й артилерії”, – йдеться в повідомленні.

Єврокомісар порадив не чекати миру в Донбасі

Також повідомляється, що на маріупольському напрямку з мінометів, гранатометів, артилерії і стрілецької зброї обстрілювали Широкине.

“Увечері і до ранку тихо було тільки на луганському напрямку. Безпілотні літальні апарати загарбників були помічені в небі за маршрутами Слов’яносербськ – Райгородка – Щастя, а також Павлопіль – Пищевик”, – передають у штабі АТО.

У свою чергу, сепаратисти продовжують звинувачувати ЗСУ в обстрілі. На інформресурсі сепаратистів повідомляється, що вночі у Пісках, а також в районі Широкої Балки йшов стрілецький бій.

У ЛНР повідомляють, що за добу ЗСУ здійснили 46 обстрілів з одного або кількох видів озброєнь. Втрати сторін за добу: ЗСУ – 36 поранених, 6 убитих, БМП, БТР і танк пошкоджені, БМП, 2 міномети 120 мм та ЗУ знищені; сепаратисти – 12 осіб поранено, 1 вбитий, 2 БТР і 2 БМП пошкоджені.

Напередодні повідомлялося, що внаслідок боїв один український військовий загинув (поблизу селища Троїцьке), ще один отримав поранення (біля Широкиного). Також повідомлялося, що позиції сил АТО в Широкиному протягом 30 травня чотири рази потрапили під обстріл, поранення отримав боєць “Азова”.
За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  Вбивцю офіцера СБУ у Волновасі затримано

Шукайте деталі в групі Facebook