facebook

“Вона жила нами”: історія пасажирки рейсу МАУ вразила Україну. Сльози неможливо стримати

Дочка загиблої пасажирки рейсу Тегеран-Київ поділилася деталями трагедії



Авіакатастрофа рейсу Тегеран-Київ сталася в Ірані рано вранці 8 січня. Загинули всі 165 пасажирів, які були на борту і 9 членів екіпажу. Відомо, що всі члени екіпажу – українці і ще дві пасажирки – також громадяни України.

У середу, 15 січня, відбулася зустріч президента України Володимира Зеленського з родичами загиблих в смертельному рейсі. На цю зустріч прилетіла з Ірану Олена Арам – донька загиблої Ольги Кобьюк.

Алена Арама живе в Ірані з чоловіком і чотирирічним сином, якому ще не повідомили про загибель бабусі. В Україну жінка прилетіла з усією родиною. Її мама жила в Києві і їздила до дочки і її сім’ї на новорічні свята. Ользі Кобьюк був 61 рік, вона працювала бухгалтером, мала багато друзів, але як стверджує дочка, вона жила для своїх дітей і онуків.

“Вона жила нами, онуком, мною, моїм чоловіком. Вона нас підтримувала у всьому”, – розповіла Олена.

8 січня Ольга Кобьюк поверталася додому, в Київ. Дочка відпускала з легким серцем. Провела до реєстрації і поїхала додому, де відкрила стрічку новин і побачила, що сталася авіакатастрофа.

“Було відчуття, що помилка, що, можливо, вижили, що вони там не загинули, що зараз подзвонять і скажуть, що це не той літак”, – описала Олена свої враження.

Читайте також:  Верховна Рада продовжила термін дії воєнного стану та загальної мобілізації

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.