facebook

Високосний 2020 рік: чи можна переїжджати, робити ремонт або грати весілля

Як зробити так, щоб високосний 2020 рік був вдалим і сприятливим? Виявляється, це абсолютно нескладно й залежить виключно від нас самих. Дізнайтеся: чому не можна виходити заміж і одружуватися? Купувати квартиру або переїжджати, починати будівництво? Читайте докладніше про те, що не рекомендується робити у високосному році.

Чому високосний рік прийнято вважати несприятливим періодом?


Щодо небезпеки високосного року думки науковців і експертів у галузі біоенергетики розхожі. Перші впевнені, що цей рік не представляє ніякої небезпеки. У той час як другі говорять про зворотне, стверджуючи, що 29 лютого змінює весь рік, притягаючи негатив.

Відгуки деяких людей і спостереження експертів свідчать про те, що високосний рік – це той період часу, коли ні в чому не можна бути впевненими на 100%. Існує навіть думка, що в цьому році краще не обмірковувати тривало плани, не будувати їх.

Однак інші люди, навпаки, впевнені, що між високосним роком і звичайним немає абсолютно ніякої різниці. І всі заборони – це лише давні забобони, у які не варто вірити. Але все ж таки ми зобов’язані вас із ними познайомити й розтлумачити.

Побоювання людей пов’язані зі спостереженнями, які проводились протягом багатьох років. І якщо порівнювати звичайний рік із високосним, то в останній підвищується рівень смертності худоби, відбувається більше аварій і різних аномалій.

Однак, із точки зору науки, високосний рік абсолютно не небезпечний. І всі побоювання людей ідуть нібито ще із часів язичництва. Наші предки у дохристиянську епоху сприймали високосний рік як вразливий, беззахисний, поганий і небезпечний.

Згідно із думкою екстрасенсів, високосний 2020 рік може накликати біду, тому що саме в цей період розквітає вся темна енергія. Особливо небезпечні погані слова й усілякі прокляття.

І навіть слово «ненавиджу» може обернутися чимось непоправним, тому екстрасенси рекомендують у періоди агресії стримувати свої емоції і контролювати почуття. У іншому випадку негативні слова будуть матеріалізуватися. І набувати своїх форм у дійсності.

Екстрасенси застерігають: щоб не накликати біду на свою сім’ю, необхідно бути добрішими, стежити за своїми словами. І захищатися за допомогою талісманів і оберегів. Є люди, які вірять у небезпеку високосного року. Інші ставляться до такої думки із байдужістю і засторогою.

Читайте також:  Нові заборони та обмеження: в Україні знову змінюють карантинні правила

Чи робити пропозицію руки та серця?
Вважається, якщо хтось одружується у високосному році, шлюб буде невдалим. У сімейних стосунках у пріоритеті – чвари й розбіжності, можливі зради. Молоді будуть дуже часто сваритися. І незабаром після весілля сім’я, переповнена ворожнечею, смутою і суперечками розпадається.

Багатовікові спостереження експертів за тими, кому довелося одружуватися і розлучатися свідчать про те, що у високосний рік шлюбів, які розпадаються, дещо більше. Вони нібито швидко розпадаються.

Однак буває, що пара вже давно разом. І якщо майбутні молодята давно планували весілля, але так склалося за обставинами, що весілля має відбутися у високосному 2020 році, тоді їм необхідно взяти на озброєння прикмети, які допоможуть убезпечити родину і стосунки, зберігши союз:

Щоб сімейне життя наречених було довгим, міцним і щасливим, нареченій на весілля необхідно одягнути довгу сукню зі шлейфом.
Щоб сім’я жила в достатку, необхідно щороку протягом 3-х років застеляти стіл на свята скатертиною, яка була на їхньому весільному столі.
Під час одруження наречений і наречена повинні покласти собі в туфлі по монеті.
Вінчальні свічки молодята повинні задути одночасно. Це обіцяє їм довге й щасливе спільне життя.
Весільний коровай для наречених повинна спекти жінка, яка щасливо живе у шлюбі кілька років.

Згідно із місячним календарем, у 2020 році найбільш сприятливий період для весілля – це весна (березень або травень) і осінь (вересень або жовтень). Тим, хто має намір будувати серйозні стосунки і не розлучатися, можна спланувати весілля у найсприятливіші місячні дні.

Перш ніж призначати дату весілля, астрологи рекомендують заглянути до місячного календара. Однак експерти попереджають, що не варто обирати для одруження магічні дати: 02.02.2020 або 20.02.2020.

Вони стверджують, що ці дати магічні й здатні принести удачу, але тільки не в одруженні. Поєднання двійок і нулів начебто привабливе. Однак, згідно із астрологічними прогнозами, ці дати несприятливі для шлюбів.

Чи правда, що не можна вагітніти й народжувати у високосний рік?
Така думка дійсно існує із язичницьких часів. Однак насправді вагітність у високосний рік і народження дітей не має нічого спільного із небезпекою та нещастями.

Читайте також:  "Тітушка" екс-прокутора Івано-Франківська та прокурора Закарпаття Янка у м. Яремче намагався побити журналістів та активістів (ВІДЕО)

Колись вважалося, що високосний рік обіцяє вагітним і новонародженим нещастя, хвороби й небезпеки. Однак насправді нічого такого немає. Діти, народжені у 2020 році, мають право на щастя й везіння.

Згідно зі спостереженнями експертів, багато із тих, хто народився у високосний рік, отримали гарну освіту й роботу, виросли комунікабельними й талановитими, досягли успіху в кар’єрі та особистому житті.

І якщо у народі існує багато різних заборон у високосний рік, то на хрестини їх немає. Церква й зовсім вважає, що немає ніяких заборон. Малюка треба хрестити через 40 днів після його народження. У нього з’являється свій власний Ангел Хранитель, який буде його оберігати. І дитину обов’язково потрібно хрестити незалежно від того, у який рік вона народилася.

Чому не можна купувати житло й справляти новосілля?
Згідно давнім забобоном, якщо почати будуватися у високосному році, то будівництво затягнеться надовго. Це обіцяє постійну нестачу грошей і невдачі, хвороби його господарям. Однак такі забобони дійшли до нас із язичницьких часів.

І якщо не вірити забобонам, то будівництво можна розпочинати у 2020 році. І, звичайно ж, починати це робити краще за все не взимку, а в кінці весни або влітку. Зі стародавніх язичницьких забобонів слідує також те, що не можна переїжджати на нове місце або купувати житло.

Але жодних сучасних обгрунтувань цьому немає. У народі побутує думка, що переїзд і новосілля принесе нещастя господарям. Однак у дійсності зміна місця проживання у високосний рік нічого такого не обіцяє.

Нещастя може статися і у звичайний рік: як обман або шахрайство, так і інші негаразди. Експерти стверджують, що переїзд, як і придбання нового житла можливі. Просто це – енергозатратне завдання, тож краще починати робити все послідовно.

Крім цього, небажано при переїзді позичати гроші. Найкраще впоратися із поставленим завданням своїми силами. Борги завжди вважалися негативним явищем. Згідно прикметам, вони позбавляють людей удачі й забирають енергію.

Які ще існують прикмети у високосний рік?
Якщо вірити народним прикметам, у високосний 2020 рік багато чого не можна робити:

Читайте також:  ПЕРШЕ ПРОФЕСІЙНЕ ПРИЗНАЧЕННЯ ЗЕЛЕНСЬКОГО: ЩО ВІДОМО ПРО НОВОГО КЕРІВНИКА СЛУЖБИ ЗОВНІШНЬОЇ РОЗВІДКИ УКРАЇНИ ВЛАДИСЛАВА БУХАРЄВА

Збирати гриби. Здавалося б, що може бути невиннішим? Однак, з’ївши всього лише шматочок отруйного гриба можна отруїтися, вважають у народі. Як не дивно, але здавна побутує повір’я, що біда може трапитися, навіть якщо з’їсти їстівний гриб, який нібито ввібрав у себе негативну енергетику високосного року.

Ходити до лазні. Народ навіть на лазню наклав табу. І все тому, що вона вважається нечистим місцем. Адже люди приходять сюди помитися, щоб прибрати із себе весь бруд. І це приміщення притягує весь негатив із високосного року, який може перейти на людину.
Колядувати. Цей процес вважається поганим, тому що високосний рік може погано закінчитися для учасників колядок – бійкою, сваркою, нестримним веселощами із п’яним балаганом тощо.
Ворожити. У народі вважається, що ворожіння у високосний рік притягує всю негативну енергетику небезпечного року. І для долі це може обернутися негативом і низкою невдач.
Вагітним стригтися. У народі жінкам, які перебувають у цікавому положенні, здавна обіцяють невдачі, якщо вони фарбуватимуть волосся або станть стригти його, купувати заздалегідь речі новонародженому. Однак все це – забобони, які залишилися у далекому минулому.
Топити кошенят. Це питання, скоріше, моральне. Є Біблія, згідно із якою ми повинні дбати про тварин. Людина не повинна вбивати ні свою дитину, ні кошеня, нікого. По відношенню до високосного року – це лише чергова заборона.
Робити операції або планувати операцію. Це також чергове марновірство. Вважається, що якщо людині зроблять операцію, вона буде невдалою. Однак у дійсності пояснення або підтвердження такому трактуванню немає. Адже не було такого, щоб у високосний рік робили сотні й навіть тисячі операцій, які були б невдалими.
Звичайно ж, таких забобонів можна надумати стосовно будь-чого: подорожей, нового знайомства, роботи тощо. Важливо знати, що наші думки матеріальні, тому використовуйте позитив і гарний настрій. Саме від цього багато залежить.

Погодьтеся: ваше поганий настрій здатен викликати куди більше невдач. Адже у такому випадку найбільше невдоволення, чвар, образ та негативу. Думайте про хороше! Потрібно ставити перед собою завдання і досягати поставлених цілей незважаючи на те, що рік високосний. Будьте оптимістами і нехай ніякі невдачі вам не загрожують!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.