facebook

У чиновників паніка: Зеленський пішов на відчайдушний крок. Українці аплодують

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем’єр-міністром України Олексієм Гончаруком. На зустрічі він поставив главі Кабміну 5 завдань.



Одна з них – розробка нової концепції зарплат в міністерствах, відомствах і державних компаніях.

“Прошу вас, щоб ви запропонували Офісу президента і мені особисто нову концепцію заробітних плат всіх міністерств, всіх відомств, заступників міністрів і будь-яких інших державних компаній, їх керівників і заступників. З розумінням, де ми живемо з вами, і з розумінням тих чи інших міністрів, де ми живемо, в якій складній ситуації, не дивлячись на їхній досвід, практику, і навіть не дивлячись на їхню, вибачте за таке словосполучення, ринкову ціну “, – сказав Зеленський.

Президент зазначив, що зарплати топ-чиновників повинні бути “нормальними”, відповідними до сьогоднішньої ситуації в Україні. Тобто щоб на них можна було жити, але з урахуванням стану справ в країні.

“Ось коли ви і ваш уряд піднімете економіку, тоді можна піднімати заробітні плати. Якщо хтось із міністрів не може працювати на ту чи іншу зарплату, яку ви їм запропонуєте, але навіть якщо це буде складно, доведеться з ними прощатися”, – жорстко заявив глава держави.

Читайте також:  Зеленський запропонував відстрочку для "євроблях"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.