facebook

“Винен інший”: з’явилися подробиці вагітності семикласниці від 10-річного хлопчика (фото)

Дівчинка погано вчиться, прогулює уроки і хуліганить. Через те, що у її мами остання стадія раку, родина стоїть на обліку як у “соціально небезпечному становищі”.



У Красноярському краї Росії 13-річна школярка завагітніла від свого 10-річного друга. Проте лікарі підозрюють, що батьком майбутньої дитини може бути інша людина. Про це повідомляє місцеве видання “КП Красноярськ”. Відомо, що діти навчаються в різних школах в сьомому і четвертому класах. В школі дівчинки підтвердили інформацію про її вагітність.

Заступник директора навчального закладу розповіла, що її родина стоїть на обліку як у “соціально небезпечному становищі”. “Але не тому, що батьки п’ють, або знущаються над дітьми (у дівчинки є два молодших брата, трьох і п’яти років). Їх мама тяжко хвора (остання стадія раку), тому не може займатися дітьми, а батько не витягує турботу про трьох”, – розповіла педагог.

За її словами, дівчинка погано вчиться, прогулює уроки і хуліганить. “Їх перевіряють кожен місяць – діти ситі, добре одягнені, ніхто над ними не знущався. Але у дівчинки складний характер”, – додала заступник директора школи.

У соціальних мережах в обох школярів встановлено статус – «в цивільному шлюбі». Також у них багато спільних фотографій. На даний момент дівчинка перебуває на сьомому тижні вагітності.

Для спостереження її госпіталізували в лікарню під Красноярськом. Лікарі оцінюють стан, як задовільний. У той же час у лікарів і слідчих є сумніви, що дівчинка завагітніла від 10-річного хлопчика. “Теоретично, таке можливо. Тобто, і дівчинка 13 років і хлопчик в 10 вже можуть увійти в репродуктивний вік.

Але інтуїтивно – підкреслю, про цей конкретний випадок мені нічого не відомо – відчуваю, на хлопчика могли просто “показати”, а винен інший. Дуже можливо, що його просто підставили”, – прокоментував лікар-педіатр.

Читайте також:  У Києві спростили процедуру подачі документів на польську візу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.