facebook

Аномальна погода. Синоптики шокували прогнозом. Зими не буде

Останніми місяцями погода в Україні і Києві б’є всі температурні рекорди, і от синоптики і метеорологи розповіли, коли до України прийде весняне тепло, при якому середньодобова температура перевищить +8 градусів.



Сайт gismeteo.ua опублікував прогноз погоди на найближчий місяць, з якого випливає, що в найближчий понеділок-вівторок (20-21 січня) у Львові, Одесі та Дніпрі, а в четвер (23 січня) вже в Харкові і Києві випаде сніг.

Однак вже 12 лютого в Києві встановиться по-весняному тепла погода: + 4-13 градусів, але буде хмарно і очікується невеликий дощ. Так само тепло буде на півдні та заході країни: +7-14 градусів – в Одесі і + 7-13 градусів – у Львові.

У центрі і на сході країни буде прохолодніше і дощитиме: +2-9 градусів в Харкові і Дніпрі. Зате в Донецьку встановляться 1-7 градуси тепла і буде сонячно. Також сухо буде і в Одесі.

Нагадаємо, раніше ми писали, якою буде погода на Водохреща. Голодна кутя та Водохреща, за словами Наталії Діденко, очікуються в Україні з сухою і навіть часто сонячною погодою. Наступний тиждень буде в Україні теплим, проте в другій половині посиляться опади та вітри.

Зазначимо, що 2019 року погода в Україні стала найтеплішою за всю історію метеорологічних спостережень. Був перевищений навіть показник аномально теплого 2015 року, коли середня температура становила 10,5 градуса.

Читайте також:  "Це буде пізніше, ніж очікують": Екстрасенска зробила прогноз, коли завершиться війна

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.