facebook

“Застрелив жінку, а потім і сам”: В Іспанії українку жорстоко вбив її коханий. Познайомились на телешоу

В Іспанії сталося страшне вбивство, жертвою якого стала 61-річна українка Ольга. За даними поліції, жінку вбив її коханий – 53-річний іспанець Антоніо.



Бездиханні тіла знайшли в одній з квартир міста Пуертольяно в неділю, 12 січня. Іспанські копи вважають, що причиною вбивства стало домашнє насильство. Чоловік чотири рази вистрілив в українку, а потім застрелився сам. У квартирі знайшли п’ять гільз. За попередніми даними, вбивство і самогубство сталося в четвер, 9 січня.

У поліцію зателефонував брат іспанця, який кілька днів не міг з ним зв’язатися. Правоохоронцям довелося лізти в квартиру за допомогою пожежних. Варто відзначити, що деякі сусіди зізналися, що чули постріли, проте не викликали поліцію.

Ольга і Антоніо познайомилися на телешоу, яке займається тим, що знайомить людей одне з одним. Зустрічалася пара близько року. Нещодавно українка переїхала жити до свого коханого. Уже через місяць спільного проживання Антоніо вбив Ольгу.

Антоніо Санчес працював пожежником, у нього є дві дочки. Він захоплювався стрільбою, тому у нього була зброя. Ольга – родом з Маріуполя, прожила в Іспанії останні 20 років, була інженером-електриком. Дві сестри загиблої жінки живуть в Росії.

Поки що ніхто з рідних загиблої українки не претендував на те, щоб забрати її тіло для похорону. Якщо цього не відбудеться, то місцева влада змушені будуть самі прийняти рішення про поховання жінки.

Читайте також:  Дістатись з Івано-Франківська до Львова можна буде за 25 хвилин

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.