facebook

“Наближається велика війна”, – Нова конституція РФ узаконить захоплення нових територій України та Білорусі

У новій Конституції Російської Федерації, яку пропонує Путін, передбачено приєднання України і Білорусії до складу Росії.



Зміни, які запропонував внести до чинної Конституції РФ президент Володимир Путін, пропонують узаконити окупацію України і подальшу інтеграцію в Росію як України, так і Білорусі. Про це повідомило видання “Діалог.ua“.

Разом з тим в повідомленні наголошується, що в новій Конституції РФ буде передбачена значно спрощена процедура отримання російського громадянства для всіх бажаючих білорусів і українців.

У разі прийняття цих змін окупація Росією Криму та частини Донбасу фактично буде закріплена в російському законодавстві і остаточно легітимізована на державному рівні. Природно, такі перспективи є досить небезпечними для суверенітету України.

Свою думку з цього приводу вже встигло висловити безліч, в тому числі, і лояльних особистостей. Так, на думку лідера громадської організації “Українці Росії”, політолога Богдана Безпалько, така ініціатива російського президента більш ніж прийнятна.

Він рішуче виступає за те, щоб “будь-який регіон не тільки України, але і Білорусії в майбутньому мав би можливість приєднатися до Росії на підставі Конституції, а не тільки положення про право націй на самовизначення”.

“Мені б дуже хотілося, щоб право на іреденти – возз’єднання всього Русского міра – було закріплено не просто в законодавстві, але і в Конституції Росії”, – заявив Безпалько в інтерв’ю одному з сепаратистських видань.

Варто відзначити, що всеросійське голосування за запропонованими Путіним поправками має відбутися не пізніше 1 травня 2020 року. При цьому в підготовці пропозицій про внесення цих поправок буде брати участь колишній радник глави “ДНР”, письменник-терорист Захар Прилепин. Він увійде до складу спеціальної групи, що займається цим питанням.

Читайте також:  «Коронавірус перетворився у політичну дію»: політтехнолог зробив несподівану заяву

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.