facebook

Зробив все можливе! Зеленський ошелешив новою заявою. Це їхня країна – крапка

Президент Володимир Зеленський знову підкреслив, що хотів би мати хороші, надійні відносини з США як одним із стратегічних партнерів України.

Про це Зеленський повідомив в інтерв’ю ізраїльському виданню The Times of Israel.




“Я не робив нічого протизаконного. У мене були телефонні дзвінки з президентом Сполучених Штатів. Як президент України, я зробив те, що міг, як президент України, щоб мати хороші, надійні і міцні відносини з одним з наших стратегічних партнерів – США”,
-зазначив Зеленський.

Зеленський вказав, що звик поводитися так і поводиться так, щоб уникнути будь-якої участі або залучення України, або кожного окремого українця, в політичну ситуацію в США.

“Це їхня країна, і вони відносяться до своєї країни так, як їм подобається. І я не хочу, щоб вони залучали нас в справи, пов’язані з їхньою внутрішньою політикою”.

Варто зазначити, Глава Міністерства закордонних справ Вадим Пристайко звернувся до США з проханням перестати втягувати Україну у внутрішньо-політичні події. Про це він повідомив на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

Пристайко зазначив, що тактика України базується на тому, що підтримки від Парламенту та Конгресу США – це є запорука стійкості українських відносин з США.

“Що стосується імпічменту, ця тема вже настільки вибачте набридла, що ми вкотре кажемо, це не до вас журналістів, а до американської сторони: будь-ласка, не втягуйте нас у внутрішньо-політичні події.

Наша тактика і стратегія базується на тому, що для нас підтримка від Парламенту та Конгресу США – це є запорука стійкості наших відносин з США. Ми не брали участі у внутрішньо-політичній боротьбі. Так само сподіваємось, що і в нашій внутрішньо-політичній боротьбі інші сторони не беруть участі”, – заявив Пристайко.

Читайте також:  На Дніпропетровщині чоловік пiдпалив дружину за відмову доїти корову (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.