facebook

Пенсії по 10 тисяч! Українців потрясли раптові прогнози. Уже в березні 2020

У ПФУ не враховували жителів Криму і ОРДЛО

Стало відомо, хто в Україні отримує найвищі пенсі



ї.

Відповідні цифри опублікувала прес-служба Пенсійного фонду України.

Зокрема, йдеться про ту категорію пенсіонерів, які щомісяця отримують від держави виплати в розмірі від 10 тисяч гривень і вище.

Згідно з даними, які були опубліковані Пенсійним фондом України, станом на 1 січня 2020 року в Україні майже 260 тисяч осіб отримують виплати розміром від 10 тисяч гривень.

Однак, як стверджують в ПФУ, таких пенсіонерів може бути більше, оскільки відомство збирало інформацію без урахування відомостей по окупованих Криму і Донбасу.

Не варто забувати, що українців вже скоро можуть залишити без пенсій. Відомо, що проблеми з виплатами можуть початися вже в березні 2020 року.

За словами екс-глави Мінсоцполітики Андрія Реви, затримки пенсій може спровокувати відв’язування виплат від прожиткового мінімуму.

Більш того, в проект державного бюджету на 2020 рік, який був затверджений Верховною Радою, внесли такі цифри, які не зможуть покрити всі виплати, якщо в Україні відбудеться індексування пенсій.

Рева також заявив, що проблеми з виплатами будуть неминучі, оскільки до державного бюджету не надходитимуть додаткові кошти.

“Грошей в Пенсійний фонд більше не надійде. І вони зіткнуться з тим, що у них будуть проблеми з виплатами пенсій”, – додав колишній глава Мінсоцполітики.

Читайте також:  “Поки мама пила зі сусідами”: у Києві 2-річна дівчинка отруїлася алкоголем (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.