facebook

Жертва звірячого вбивства в Києві детально описала свою смерть у щоденнику

По-звірячому вбита в орендованій квартирі в Києві зі своєю подругою 19-річна Марія Каминіна вела особистий щоденник, у якому описала подробиці власного вбивства задовго до трагедії.

Про це стало відомо в ефірі токшоу “Стосується кожного” (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця). Дівчина захоплювалася переглядом фільмів жахів і любила носити темний одяг.

У мережі вона похмуро попрощалася з 2019 роком і в чорних кольорах зустріла 2020-й.

“Того дня, коли я вибрала все неправильно, моє життя обірвалося, ніби зависло в часі, я жила кілька років поза ним… Як це трапилося? Якщо це когось хвилює, то я перекажу в подробицях моє вбивство”, – написала вона.



“Все трапилося швидко, практично за хвилину. Я, вже ні на що не реагуючи, лежала в міцних обіймах “убивці”. Оскільки я не могла зрушити з місця, мені спало на думку дотягнутися до них рукою, хоч доторкнутися востаннє. “Вона мертва”, – я почула це з вуст Єви, вона обурено дивилася на Сергія, заплакала, а потім обняла”, – описувала Марія в щоденнику.

Родичі дівчини впевнені, що це була вигадана історія, яка не мала нічого спільного з реальним життям. За словами експертів, подібні записи можуть вказувати на те, що жертва знала своїх убивць або їхнє оточення, а значить, потрапила до квартири за власним бажанням.

Читайте також:  Скоро будуть дуже добрі новини: Рєзніков зробив заяву

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.