facebook

Поки Зеленський у роз’їздах! Леді Ю пішла на нову підлість

Керівники політичних сил української держави ВО «Батьківщина» і «ОПЗЖ» Юлія Тимошенко і Віктор Медведчук відповідно вступили в змову, маючи на меті повалення чинної влади в державі.



Про це більш детально йдеться в телеграм-каналі відомого українського журналіста і політика Лещенко Сергія.

Таким чином, згідно з думкою останнього, лідер ВО «Батьківщина», а також кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук створили «новий-старий альянс». На доказ того нібито є часті ефіри за участю Юлії Володимирівни. Причому проходять вони виключно на телевізійних каналах, які знаходяться у володінні Медведчука.

Так, Лещенко написав:

Друзі, є всі підстави говорити про новий-старий альянс в українській політиці – це змова Тимошенко і Медведчука з метою зміни влади в Україні. Я проаналізував ефіри каналів Медведчука за останні дні: Тимошенко з’являється мінімум тричі на тиждень на майданчиках кума Путіна. В один день – в ефірі 112, в інший день – на “Ньюсвані”, в третій день – на каналі ZIK.

При чому для Тимошенко створюють максимально тепличні умови – вона віщає що хоче, без будь-яких опонентів в студії, тільки з телеведучими, з максимально лояльними питаннями. На 112 це був Павло Кужеєв, на Ньюсвані – В’ячеслав Піховшек, на ZIK вийшло найсмішніше – інтерв’ю у неї брала Юлія Литвиненко, яка ще рік тому працювала на каналі Порошенка “Прямий”. І, якщо пам’ятаєте, колишній президент випустив її на вибори-2019 як технічного кандидата саме з метою мочити Тимошенко в форматі “Юля проти Юлі”.

Ще смішно те, як Піховшек представив Тимошенко в студії. Описуючи 1990-ті, Піховшек назвав Тимошенко “керівником приватних енергетичних компаній”, ні словом не згадавши, що мова йде про ЄЕСУ, яка в обмін на привілеї від прем’єр-міністра Лазаренка виплатила йому мінімум 100 мільйонів доларів відкатів, що встановило ФБР. Ну і в кінці сказав, що Тимошенко “реабілітована Європейським судом з прав людини”, хоча такого рішення ніколи не було – ЄСПЛ припинив розгляд скарги Тимошенко у зв’язку з рішенням українських судів в її користь.

Читайте також:  Відома тревел-блогерка з України загинула у страшній аварії в Таїланді (фото)

Коротше, не дивуйтеся, якщо скоро Медведчуки будуть називати Тимошенко останньою надією і великомученицею.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.