facebook

Ігор Ейдман: “Вбивць” Нємцова могли призначити по рознарядці

Російський соціолог, двоюрідний брат Бориса Немцова Ігор Ейдман в ефірі програми Еспресо.TV “Студія Захід з Антоном Борковським” розповів про божевілля Путіна та про версії смерті брата


neidman8

Про божевілля Путіна

Борис, особливо останніми роками, вів безкомпромісну боротьбу з правлячим режимом Росії і його лідером, по суті диктатором авторитарного, фашистського типу. Ім’я й прізвище його – Володимир Путін. Безумовно вони вчинили те, що не могли не здійснити.

З точки зору нас середніх, адекватних людей Путін божевільний як і всі тирани. В останній рік його почало заносити, він здійснює неадекватні вчинки й авантюри. Україна – абсолютно неадекватний вчинок за який, я думаю, йому доведеться розплачуватися.

Про кремлівські версії вбивства брата

Кремль запускає версію, мовляв Бориса могли вбити якісь вороги Путіна, зовнішні чи внутрішні, аби скомпрометувати нашого “світлоликого”  президента. Це абсурд! Адже ще більше скомпрометувати Володимира Путіна неможливо, бо він себе скомпрометував до такої міри, що жодна подія не може нічого не додати, ні забрати. Нам розповідають, що це зробили автономні, самодіяльні партизани-екстремісти. Такі “партизани” цілковито на гачку ФСБ. Пам’ятаєте справу Маркелова і Бабуріной. Там вилізли такі ослині вуха спецслужб…. Всі ці націоналісти-вбивці контактували зі спецслужбами і спецслужби знають про подібне заздалегідь і вирішують заважати, чи допомогти.

Я не думаю, що Бориса вбили “гіркінці”. Усі ці монстри, маніяки, що їдуть вбивати на східну Україну, лишаються під контролем. Згадаймо Гіркіна, йому  дали стусана і він “звалив” назад у Москву. Неонацистам забракло би розуму й ресурсів, аби організувати таку акцію. Я абсолютно впевнений, спецслужби б ніколи не полізли б поперед батька в пекло.

Призначити відповідальними за вбивство можуть кого завгодно, якихось чеченців по рознарядці вказівці Кадирова, скажуть “ти, ти й ти” – і вони підуть.

Читайте також:  Які штрафи очікують на українців за водіння у нетверезому стані

Зрештою, до операції могли й залучити кількох дрібних бандитів з Кавказу, використовуючи їх “втемну”, аби звалити на них відповідальність. зараз з ними “попрацює” слідство, аби змусити вказати на українську владу, як на замовника злочину. Методи подібної «роботи» всім відомі.

Навіщо Путіну вбивство Нємцова

Але у вбивстві Бориса є й певний розрахунок. Минулого року Росія поновила “Холодну війну” із Заходом і реальну війну з Україною. Відтак почало змінюватися й  внутрішнє життя Росії. Путіну треба перетворити країну у військовий табір, згуртований навколо диктатора. Природно, в даній ситуації терпіти таких жорстких опозиціонерів як Нємцов він не міг. Тим паче, Нємцов збирався оприлюднити відповідну доповідь.

Були й елементи особистої помсти. У Путіна кримінальна психологія злодійського пахана. Пацан номер один це Путін і безумовно йому було перед братвою незручно, що якийсь “хлищ” мішає його з лайном. Він не міг втратити авторитет. Треба було довести усім, що пахан є пахан, що треба тремтіти й боятися – боятися й тремтіти.

Шукайте деталі в групі Facebook