facebook

На молодого прикарпатця обвалилася багатотонна стіна – чоловік загинув

22 січня, у Заліщицькому районі Тернопільської області, близько 13:00 частина стіни впала на двох чоловіків. Один встиг відскочити, а іншому це не вдалося.



В результаті тридцятиоднорічний житель Івано-Франківської області опинився під кількома тоннами цегли. Люди, які були поруч, витягнули з-під завалів потерпілого, але врятувати його не вдалося, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

За словами правоохоронців, чоловіки зайшли в складське приміщення на території колгоспного підприємства. Напередодні там тривали роботи по ремонту даху. Частину даху зняли і одна зі стін не була закріплена і в якийсь момент вона впала.

Працівники поліції з’ясовують, що загиблий робив на території приватного підприємства, чи залучали його для проведення будівельних робіт і якщо так, то на яких підставах.

Цей факт внесений в Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 272 частина 2 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо воно спричинило загибель людей).

Читайте також:  Смертельна ДТП у Калуші: стали відомі подробиці таргедії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.