facebook

“Він звільнить це крісло!”: Зеленський різко поставив крапку в скандалі з Гончаруком. Не стримував емоцій

Президент Володимир Зеленський впевнений, що прем’єр-міністр Олексій Гончарук потрібен країні, але для того, щоб продемонструвати результати його роботи необхідно ще трохи часу.



Про це заявив у інтерв’ю сам Зеленський ізраїльському “9 каналу”.

“Як хороша машина. Він – хороша машина. Він не наїздив ще ту кількість кілометрів, після якого ви міняєте автомобіль. І це не тому що я його зараз порівнюю з річчю. Це просто алегорія.

Молода, як мені здається, дуже потрібна цій країні, цьому часу людина. І речі, які ми обговорили, нюанси, він повинен їх змінити. Він втомиться – він піде. Він не впорається – він звільнить це крісло. Це справедливо. Але ще трішечки потрібно йому часу, щоб показати результат.”

За словами президента, у Гончарука “ще є запал”, оскільки на посаді він лише п’ятий місяць.

Нагадаємо, 17 січня стало відомо, що прем’єр-міністр Олексій Гончарук написав заяву про відставку і поїхав до Офісу президента на консультації замість засідання Верховної Ради, де була передбачена година запитань до уряду. Замість прем’єра перед нардепами виступав глава МЗС Вадим Пристайко.

Пізніше Зеленський дав доручення правоохоронним органам за два тижні встановити причетних до запису розмов під час зустрічі прем’єр-міністра Олексія Гончарука, міністрів і представників Національного банку.

Читайте також:  Голова МОЗ оголосив два гучних рекорди в боротьбі з COVID-19 в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.