facebook

“Убив молоду сім’ю!” Подробиці смертельної ДТП під Харковом

Історія з ДТП у Харківській області, в якій загинуло подружжя Євген і Анастасія Еткало, отримала продовження. Батьки молодят вважають, що винуватець аварії може уникнути відповідальності.

ДТП трапилася у серпні минулого року на трасі біля м. Люботин. Водій фури, за даними поліції, не надав перевагу в русі автомобілю ВАЗ. В результаті зіткнення водій легкового авто, а також його пасажири – Анастасія та Євген – загинули.

“Не міг не помітити!”


Мама Анастасії – Ольга Нечипоренко вважає, що саме водій вантажівки порушив правила дорожнього руху.

“Експертиза встановила, що видимість для водія фури становила 465 м, він не міг не помітити ВАЗ! Також при виїзді з другорядної дороги вантажівка не гальмувала, а додала швидкості… Водій вбив молоду сім’ю, а разом із ними їхніх близьких!” – розповіла вона OBOZREVATEL.

Водій фури працює у ТОВ “Оргхарчопромсервіс” (Черкаси). На сайті компанії зазначено, що вона є провідним підприємством в Україні, яке обслуговують харчову промисловість.

Родичі загиблих бояться, що водій вантажівки може отримали умовне покарання.

“Ходять чутки, що його не посадять. Вже “вмикають “фінансування”, – розповіла Ольга. За її словами, після ДТП чоловіка взяли під варту, але потім відпустили під домашній арешт.

Їхали на день народження
Анастасія та Євген одружилися всього за два місяці до трагедії. 3 серпня, в день аварії, молодята їхали до своїх друзів, щоб відсвяткувати день народження Насті, якій виповнився 21 рік. Був вихідний день і маршрутки в напрямку Харкова були заповнені, тому подружжя їхало попуткою. Ця поїздка стала для них фатальною.

Батько Анастасії Сергій згадує, як вони з дружиною не могли зв’язатися з дочкою.

Читайте також:  У Польщі розбився автобус із українцями: серед загиблих опинилася молода мама. Фото

“Потім зателефонувала подружка дочки з Харкова. Сказала, що Настя все ще не приїхала. Ми захвилювалися, сіли в машину, поїхали. Коли під’їхали до місця пригоди, побачили навколо багато поліції та розбитий автомобіль під вантажівкою. В ньому була дочка із зятем…” – розповів чоловік.

За словами батька дівчини, ділянка, де трапилася ДТП, є проблемною. Там нерідко відбуваються аварії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.