facebook

У Львові з підозрою на коронавірус госпіталізували студента з Китаю – ЗМІ (відео)

Хлопець перебуває у спеціальному боксі в інфекційній лікарні.

У Львові з підозрою на коронавірус нового типу госпіталізували студента, який навчається у Китаї та 27 січня повернувся до України.

Про це повідомляє телеканал НТА з посиланням на заступника директора Львівського обласного лабораторного центру Олег Когут. Зазначається, що у хлопця – кашель, нежить та болить горло. Наразі усі матеріали медики відсилають на аналіз закордон. Та шукають осіб, які могли з ним контактувати у дорозі. Зараз хлопець перебуває у спеціальному боксі в інфекційній лікарні Львова. Медики закликають людей не панікувати, адже випадок зараження ще не підтверджений.

Як повідомляв УНІАН, про спалах пневмонії невстановленого походження в місті Ухань влада Китаю заявила в кінці грудня 2019 року. Попередньо встановлено, що збудником захворювання став новий тип коронавіруса – 2019 nCoV. Вірус передається від людини до людини, інкубаційний період триває від 2 до 12 діб.

Станом на 27 січня випадки захворювання вже виявлені в Гонконзі, Макао, на Тайвані, а також в Австралії, В’єтнамі, Канаді, Малайзії, Непалі, Сінгапурі, США, Таїланді, Франції, Південній Кореї та Японії.

Читайте також:  “Формулювання у моєму інтерв’ю було невдалим” – Новосад про “зарплату у 36 тисяч і дітей”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.