facebook

З майданчика зберігання техніки бойовиків зникли 8 ракетних установок

З майданчика зберігання техніки бойовиків південніше Луганська зникли вісім установок РСЗВ і чотири гармати Д-30



http://www.mil.gov.ua/assets/images/resources/3006/352c892e6bede692cb159bb6b2d0711b3c0ef48e.jpg

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи “Інформаційний спротив”, народний депутат Дмитро Тимчук.

“В даний час дані озброєння бойовики досить активно використовують для обстрілу на Лисичанському і Сєверодонецькому напрямках”, – зазначив Тимчук.

Він також наголосив, що відзначається подальше посилення бронетехнікою і живою силою низки тактичних груп терористів між Донецьком і Горлівкою.

“Зокрема, бойовики посилили п’ятьма танками і трьома ББМ позиції на північ від Ясинуватої. Позиції бронетехніки ретельно маскуються”, – написав нардеп.

Він повідомив також про маневр танків терористів в районі Тельманове-Гранітне – три одиниці відведені з передових укріплених і замаскованих позицій вглиб позицій терористів.

“Відзначається періодично рух трейлерів з бронетехнікою бойовиків (в основному підбитої й несправної) від Луганська на Краснодон і через Красний Луч – Антрацит на Довжанський. За добу зафіксовано вісім трейлерів. Терористи перестали маскувати дану бронетехніку під час перевезень (техніка навіть не тентується)”, – підкреслив Тимчук.

Нагадаємо, за даними “Інформаційного спротиву”, на Донецьк через Оленівку бойовики перекинули формування у кількості 55-60 осіб на трьох БТР і одному БМП-2.

Читайте також:  На Прикарпатті невідомі закидали камінням техніку ПБС

Шукайте деталі в групі Facebook