facebook

Звірський вчинок. На Львівщині батьки насмерть забили дворічне маля. Били чим попало

Франківський районний суд Львова визнав циган Віталія Г. і Клару Б. винними в умисному вбивстві їх дворічного сина.

Згідно з інформацією суду, Клара Б. родом із Закарпатської області. Має початкову освіту – один клас. Неповнолітніх на утриманні немає – позбавлена ​​батьківських прав на чотирьох дітей. Не працює. Віталій Г. – теж уродженець Закарпаття, освіта – два класи середньої школи, не працює, раніше судимий. Свідками характеризується як дуже жорстока людина.

Суд встановив, що ще в період з 14 червня по 23 серпня 2013 роки (точна дата вбивства так і не встановлена) цивільне подружжя жили в наметі на території сміттєзвалища міста Ходорів Жидачівського району Львівської області, де збирали металом. Одного разу, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вони розлючені через те, що їх дворічний син справив природну нужду прямо в наметі, і вирішили його жорстоко покарати. Мати взяла дерев’яну палицю і кілька разів ударила свою дитину по грудях. Той впав і сильно заплакав. Потім вже Віталій почав бити малюка палицею і кулаками. Від отриманих важких травм хлопчик помер на місці.




«Після цього Віталій і Клара, переконавшись у смерті дитини, вирішили приховати сліди злочину: труп винесли з намету, віднесли на деяку відстань, поклали в картонну коробку і підпалили»
, – йдеться в судових документах.

Пропажа молодшрої дитини сім’ї була виявлена ​​після повернення пари в Закарпатті – при перевірці працівниками Ужгородської міськради. Жінка стверджувала, що дитя забрали співробітники соціальної служби, але поліція швидко встановила, що це неправда, а хлопчик був убитий. Знайшли і коробку з його останками.

На судовому засіданні обвинувачені спочатку відмовилися від дачі показань, але незабаром подали письмові заяви, в яких визнали повністю свою вину, щиро розкаялися і просили суворо їх не карати.

Франківський райсуд Львова в складі присяжних визнав обвинувачених винними в скоєнні умисного вбивства дитини і призначив їм покарання: Кларі Б. – 11 років і 8 місяців ув’язнення, Віталію Г. – 11 років і 9 місяців ув’язнення. По суті, вони вже відбули більшу частину термінів по «закону Савченко».

Читайте також:  Мама любила випити, а Діана могла сама піти спати в яму, через негаразди в сім’ї: нові деталі смepті 9-річної дівчинки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.