facebook

“Марічка ще була жива, коли з неї зрізали шкіру”: Нові подробиці вбивства дівчат у новорічну ніч. “Катували не одну годину”

Нові подробиці вбивства двох дівчат у новорічну ніч в Києві.

Юна Марія Каминіна вела особистий щоденник, в якому писала страшні розповіді і описала і власну смерть і згадала свою подругу 16-річну Єву Лисенко.

“Коли ми приїхали на ідентифікацію тіла, побачили жахливу картину. Вся голова і обличчя дочки були в крові. Ліве око підбите. Тіло побите, поколоте. В районі серця наскрізна рана. Нам сказали, що її закололи ножем. Коли ми дитину привезли додому, то побачили, що шкіра на обличчі і щоках у неї просто зрізана тонким шаром. На ногах і руках теж зрізана шкіра. Рани – як моя долоня. Під оком ножем знизу вгору підрізали шкіру“



, – розповіла мати Оксана Цимбалюк.

“На шиї вирізаний величезний фрагмент шкіри з м’ясом. Рана настільки глибока, що визирав шийний хребець. Ноги були чорними. У нас підозра, що, крім того, що дитину по-звірячому вбили, її ще згвалтували. Одна рука дочки була вивернута в лікті абсолютно неприродним шляхом“, – розповіла зі сльозами мати.

Вона також запевнила, що перед убивством дівчину катували з особливою жорстокістю.

“Таке зробити з людиною за годину неможливо. Акуратно зрізана шкіра з лиця і тіла. Це могла зробити або акуратна жінка, або хірург. На лівій руці шкіра звисала. На ногах була видна чоловіча рука – шкіру рубали по живому.

Весь живіт в ножових ранах. Під кінець вони її, ймовірно, тримали за волосся, і зрізали з м’ясом з хребця шкіру з волоссям. Там немає великих судин, тому Марічка ще була жива. Щоб вона не прикривалася – зір ж у людини бінокулярний, її штрикнули ножем в око. Замість очей у дочки місиво. Вона вже не бачила і не могла захищатися. Тоді її ударили по голові, проломили череп. А потім вже вдарили ножем у серце“, – розповіла мати зі сльозами на очах.

Читайте також:  Прожив ще три дні разом з тілом: У Краматорську син холоднокровно вбив свою матір

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.