facebook

“Ви ще маєте шанс”: Ярош із потужним закликом звернувся до Президента Зеленського

Командувач УДА Дмитро Ярош із потужним закликом звернувся до українського Президента Володимира Зеленського.

Про це він написав на своїй стоірнці у “Фейсбуці”.

Так, Ярош віреагував на те, що у Росії “звинуватили” Зеленського у тому, що він все більше “занурюється в ідеї націоналізму”.

“Боже, наповни ці слова змістом! Боже, дай цій людині, яка стала президентом України, зрозуміти і втілювати ідеї українського націоналізму в життя… Боже, ти ж всемогутній”, – зазначив він.

Та розповів:

“У Проводі Організації Українських Націоналістів теж був єврей – патріот України – Лев Ребет. Загинув від терористичної атаки агента Кремля, як і Провідник українських націоналістів Степан Бандера.

Армія Західноукраїнської Народноі Республіки у своєму складі мала «Жидівський пробоєвий курінь» (Єврейський штурмовий батальйон) переважна більшість особового складу якого, полягла в боротьбі за Україну. Вічна їм слава і пам’ять! Вони всі були українськими націоналістами…

Тисячі євреїв пішли на битву за Україну, під час Революції Гідності та Російсько-Української війни – Війни за Незалежність. Вони всі – наші Брати і, кожен з них, в якійсь мірі – український націоналіст.

Я горджусь тим, що є українським націоналістом, і що мою Українську Державу, разом зі мною, боронять євреї, росіяни, білоруси, грузини, чеченці та представники інших націй.

У цьому і є одна із сутностей українського націоналізму: «Свобода Народам! Свобода людині!»

Пане президенте, Володимире, випадково потрапивши на посаду Президента України, Ви ще маєте шанс увійти в історію, як перший єврей, який очолив Україну і став Українцем з великої літери…

Не втратьте цю можливість! Адже, інший шлях веде до прокляття, смерті та забуття…

P.S. У роковини Голокосту приношу свої співчуття єврейському народу і стверджую, що Антисеметизм такий же ниций і потворний як і Украінофобія.

Читайте також:  Дитячі веселощі закінчилися трагедією: Маршрутка на смерть розчавила школяра

Геть антилюдяні доктрини комунізму, націонал-соціалізму та московського імперіалізму!

Хай живе Українська Самостійна Соборна Держава!”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.