facebook

Після зіткнення з вантажівкою франківська маршрутка зачепила ще один автомобіль

Водій вантажівки не зупиниввся на червоне світло світлофора.



орирол

Сьогодні, 2 червня, у Івано-Франківську трапилася ДТП. Водій вантажівки не зупинився на червоне світло світлофора, а саме в цей час маршрутний автобус повертав праворуч.

З місця події, удар прийшовся на передній лівий бік автобуса. Після зіткнення автобу зачепив ще один легковик. Зупинилася маршрутка за кількадесят метрів біля стовпа електролінії.

На щастя, обійшлося без жертв. Найбільше постраждав водій маршрутки – у нього переломана нога і розбита голова. Чоловіка госпіталізували у лікарню, до нього поїхали працівники ДАІ. Також до лікарні забрали ще декількох пасажирів маршрутки. Проте скільки саме осіб постраждало, працівники ДАІ не знають. Говорять про 4-6 постраждалих.

Інспектори вважають, що винним у аварії є водій вантажівки. Зараз з ним працюють  правоохоронці. Подейкують, що у грузовика відмовили гальма. За іншою інформацією, водій просто проігнорував правила. На місці події  також працюють експерти.

До слова, фура не була порожньою – 40-тонна автівка не змогла би зупинитись одразу при гальмуванні.

мпнгпр

джерело http://www.blitz.if.ua/news/pislya-zitknennya-z-vantazhivkoyu-frankivska-marshrutka-zachepyla-sche-odyn-avtomobil.html

Читайте також:  Штормове попередження: прикарпатців застерігають

Шукайте деталі в групі Facebook