facebook

“Вбив, бо хотів зґвалтувати”: у справі 16-річної Діани Хріненко стався неочікуваний поворот

Відомі деталі.



Справу про вбивство 16-річної Діани Хріненко з села Суботці Знам’янського району Кіровоградської області розглядатиме суд присяжних.

Про це повідомили у прокуратурі Кіровоградської області.

Зазначимо, що підозрюваним у жорстокому вбивстві є мешканець Знам’янського Микола Середницький. Відомо, що він хотів зґвалтувати дівчину, проте вона чинила опір, через що вбивця розправився з дівчиною.

Наразі відомо, що підозрюваного судитимуть 18 березня. Справу слухатимуть двоє професійних суддів та троє присяжних.

Як повідомляв перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін, дівчина зникла у селі Суботці на Кіровоградщині, не дійшовши 300 м до свого будинку. Вона поверталася зі святкування Дня Незалежності додому та говорила зі своїм хлопцем, коли зв’язок обірвався.

«В селі проживає більше трьох тисяч громадян. Дівчина вночі поверталася додому з місцевої дискотеки, по дорозі розмовляла по телефону. Її знайомий співрозмовник каже, що розмова перервалася, потім її крик та почув страшні слова: «Я стікаю кров’ю, зателефонуй батькам, я поряд», – повідомляв Аброськін.

Згодом затримали підозрюваного у вбивстві дівчини. Це – 28-річний житель села Трепівка Знам’янського району Микола Середницький. Він 24 серпня, ймовірно, вбив дівчинку, а вже 30 серпня покинув Україну.

Мати Діани Хріненко каже, що вона бачила докази та вірить правоохоронцям, котрі розслідували справу про вбивство.

Читайте також:  Перенесення Різдва на 25 грудня: Чи будуть додаткові вихідні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.