facebook

Неповнолітня студентка народила дитину, загорнула її у пакет та сховала у шафі

В Олешківське відділення поліції Херської області надійшло повідомлення від фельдшера, що 17-річна студентка доставлена в лікарню з кровотечею, як після пологів.



Дівчина пояснила, що знаходилася на 16-му тижні вагітності і здійснила аборт в туалеті. Але після огляду лікарів стало зрозуміло, що строк вагітності був набагато більший і все вказувало на пологи. Про це повідомляє поліція Херсона.

У гуртожиток виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду кімнати, у якій породілля мешкала сама, слідча поліції у шафі побачила зав’язаний поліетиленовий пакет. Всередині у ганчір’і лежала новонароджена дівчинка, яка ледве дихала. На місце негайно викликали карету “швидкої” і дитину госпіталізували. Нині стан здоров’я дівчинки тяжкий.

Під час спілкування з поліцейськими вахтер гуртожитку пояснила, що не знала про вагітність студентки. Зі слів жінки, приблизно опівночі дівчина поскаржилася на біль у спині і вахтер дала їй пігулки. На світанку неповнолітня знов поскаржилася на погіршення самопочуття і їй викликали “швидку”. Лікарям студентка нічого не пояснила. Коли вони зайшли до неї у кімнату і побачили кров, то дівчина сказала, що нібито зробила аборт. Після цього її госпіталізували в медзаклад.

Як повідомив начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук, нині студентка нічого не пояснює, але відомо, що вона жителька Білозерського району, а в Олешках навчалася. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.15 “Замах на злочин” Кримінального кодексу України та ст.117 “Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини” КК України (карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк). Призначено проведення низки експертиз, поліція встановлює усі обставини події.

Читайте також:  Рятувальники відправили додому дітей, які самі відпочивали на Дністрі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.