facebook

17-річна дівчинка таємно народила у ванній і залишила вмирати малюка, викинувши в пластиковому пакеті 

17-річна дівчинка таємно народила у ванній і залишила вмирати малюка, викинувши в пластиковому пакеті 



Українська студентка народила дитину, але збрехала лікарям про викидень.

Жахлива історія сталася в місті Олешки Херсонській області сьогодні вночі, 30 січня.

17-річна студентка з Херсонської області народила малюка, але залишила його помирати, викинувши в пластиковому пакеті. Дівчина з міста Олешки проживала в гуртожитку на вулиці Промисловій, так як вчилася в одному з профтехучилищ.

Близько шостої ранку в лікарню з гуртожитку доставили 17-річну студентку з кровотечею, як після пологів. Дівчина пояснила, що перебувала на 16-му тижні вагітності і зробила аборт в туалеті. Але після огляду лікарів стало ясно, що термін вагітності був набагато більше і все вказувало на пологи.

У гуртожиток виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду кімнати, в якій породілля жила сама, слідчий побачила в шафі зав’язаний поліетиленовий пакет. Усередині в ганчірках лежала новонароджена дівчинка, яка ледве дихала. На місце негайно викликали «швидку» і дитини госпіталізували з переохолодженням до лікарні.

Вахтер гуртожитку розповіла поліцейським, що не знала про вагітність студентки. За словами жінки, приблизно опівночі дівчина поскаржилася на біль в спині і вахтер дала їй таблетки. На світанку неповнолітня знову поскаржилася на погіршення самопочуття і їй викликали «швидку». Лікарям студентка нічого не пояснила. Коли вони зайшли до неї в кімнату і побачили кров, то дівчина сказала, що нібито зробила аборт. Після цього її госпіталізували в лікарню.

Зараз студентка нічого не пояснює, але відомо, що вона мешканка Білозерського району, а в Олешках вчилася.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 «замах на злочин» та ст.117 «умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини» КК України. Студентці загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Читайте також:  За саморобний пістолет прикарпатця засудили до трьох років з іспитовим терміном

Призначено проведення ряду експертиз, поліція встановлює всі обставини події.

Дитина померла.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.