facebook

У рефрижераторі на Західній Україні виявили напівпритомних мігрантів, які їхали у Росію

Під Львовом ввечері 1 лютого в рефрижераторі, який віз яблука з Північної Македонії до РФ, знайшли напівпритомних мігрантів. Про це пише Zaxid.net.

На одній з автозаправок водій вантажівки знайшов нелегалів та викликав поліцію.

“Відомо, що вантажний авторефрижератор, де виявили нелегальних мігрантів, перевозив яблука з Північної Македонії до Росії. Перетнувши український кордон через ПП “Дяково” на Закарпатті, водій вантажівки зупинився на АЗС у Гамаліївці біля Львова. Він стверджує, що не знав про людей у рефрижераторі, але вирішив відчинити двері холодильної камери, зауваживши дивні звуки, що долинали звідти – і виявив всередині чотирьох напівпритомних молодих хлопців віком 16-17 років”,



– йдеться у повідомленні.

У двох з них виявились документи громадян Афганістану, ще двоє взагалі не мають жодних документів.

За даними медиків нелегальні мігранти перебувають у важкому стані, вони отримали сильне переохолодження, їм надають усю необхідну медичну допомогу.

Виявилось, що мігранти провели у рефрежираторі більше чотирьох діб. За їхніми словами, кожен з них заплатив посереднику по 2000 доларів і їх обіцяли доправити з Македонії до Німеччини, тому були здивовані, що виявились в Україні.

Варто зауважити, що згідно з правилами транспортування яблук у авторефрижераторах, їх перевозять при температурі від +2 до +5 градусів, при цьому холодильна камера не вентилюється.

Читайте також:  До якого числа карантин в Україні: у Зеленського назвали можливу дату

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.