facebook

Магія 2.02.2020: астрологи попередили про дуже небезпечний день

Астрологи попередили про 2.02.2020. Такі дні в астрології називають “дзеркальними”. Вони можуть бути або дуже небезпечними, або кардинально змінити життя.



Про це пише “Уніан”.

У східних культурах дзеркальні дати вважаються днями магії і доленосних подій. У Китаї в такі дні намагаються грати весілля і братися за нові справи, адже вони неодмінно будуть благословенні силами всесвіту.

Нумерологи зазначають: сума цифр у даті 02.02.2020 дає вісімку – символ нескінченності. Це означає, що рішення і події 2 лютого можуть стати вирішальними для всього життя людини. На думку астрологів, будь-які знайомства в цей день, 2 лютого, виявляться доленосними. Хороші люди можуть увійти в життя людини назавжди і змінити його на краще, в той час як погані – стати джерелом проблем на багато років.

Сваритися і з’ясовувати відносини 2 лютого небажано, адже будь-яке необережно кинуте слово може стати причиною страшного розладу у відносинах.

Крім того, 2 лютого – не найкращий день для проведення великих угод і фінансових операцій. Підвищується ризик бути обманутим – слід проявити максимальну обережність і розважливість.

Астрологи пропонують присвятити дзеркальну дату творчості – в цей день особливо ймовірні осяяння, народження нових ідей та планів.

Ті, хто давно хотіли поворожити чи провести обряд на залучення в життя грошей, також отримають 2 лютого більше шансів на успіх.

Читайте також:  Оральний секс загрожує розвитком невиліковної хвороби - ВООЗ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.