facebook

“Треба було менше смикатися”: Під час пологів лікарі порізали обличчя новонародженого малюка

У пологовому будинку міста Киштим Челябінської області (Росія) лікарі порізали обличчя новонародженої скальпелем, а провину скинули на молоду матір.



Про це пише УНІАН з посиланням на росЗМІ.

19-річна вагітна поступила до полового будинку нещодавно. Спочатку вважали, що жінка народжувати сама, але в останній момент дитина змінила положення, і лікарям довелось втрутитися.

Бабуся малюка розповіла, що її доньці зробили епідуральну анестезію, проте вона кричала, що все відчуває. Коли ж породіллі зробили загальну анестезію, вона заснула.

Коли мамі й бабусі показали немовля, її щока була розрізана скальпелем. Поріз у лікарні обробили зеленкою, а пацієнтці заявили: «треба було менше смикатися». Медики також запевняють, що шрам з часом зникне і порізу не буде видно. Зараз матір з дитиною залишаються у пологовому. У породіллі підвищилась температура, її лікують від інфекції антибіотиками. Керівництво закладу ситуацію поки не коментує.

Читайте також:  Підготовка до ймовірного масованого удару: Росія за 2 дні суттєво збільшила кількість ракетоносіїв у Чорному морі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.