facebook

“Будівельник” вдруге поспіль став володарем кубку України з баскетболу

“Будівельник” вдруге поспіль виборов кубок України, обігравши у фінальному матчі “Дніпро” з рахунком 73:60



budivelnik8

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на  офіційний сайт Суперліги.

Поступаючись після першої половини, столична команда переломила хід гри у третій чверті та здобула перемогу.

Після завершення матчу найкращі гравці фіналу чотирьох отримали індивідуальні відзнаки. Так, Денис Лукашов (“Будівельник”) був визнаний найкращим захисником, Станіслав Тимофеєнко (“Дніпро”) – найкращим форвардом, Михайло Анісімов (“Будівельник”) – найкращим центровим,  в Максим Пустозвонов (“Будівельник”) – MVP.

Михайло Анісімов став не тільки найрезультативнішим гравцем, а й головним героєм матчу. “Саме вдалі дії центрового “Будівельника” у трисекундній дозволили його команді відіграти відставання та здійснити переможний ривок у третій десятихвилинці. Загалом, п’ятий номер киян записав на свій рахунок 22 очка, 8 підбирань і 3 передачі”, – зазначили у прес-службі Суперліги.

Статистика:

Денис Лукашов приніс “Будівельнику” 17 очок, додавши по 5 підбирань і передач, 11 очок і 6 підбирань – на рахунку Максима Пустозвонова, 10 очок – Максима Івшина.

У складі “Дніпра” 13 очками та 5 підбираннями відзначився Сергій Загреба. По 10 очок здобули Станіслав Тимофеєнко й Олександр Сізов, на рахунку якого також 5 підбирань і 5 передач.

Читайте також:  Україна попрощається із Романом Вірастюком 28 липня на НСК “Олімпійський”

Шукайте деталі в групі Facebook