facebook

“Про це ж багато хто знає!”: Осадча поставила на місце скандального Остапчука. “Жив з іншою жінкою”

Телеведучий Володимир Остапчук, який після 12 років шлюбу розлучається з дружиною Оленою Войченко, днями опинився в центрі скандалу.

Кілька днів тому його дружина дала інтерв’ю ведучій програми “Кава з перцем” на ТРК “Україна”, в якому повідомила про численні зради Остапчука. Жінка зазначила, що саме вони і стали причиною розставання.

Телеведучий, в свою чергу, прокоментував заяву Олени в інтерв’ю Катерині Осадчій. Відео з’явилося на каналі передачі “Світське життя”.

Остапчук зазначив, що причиною розлучення стали постійні скандали, які відбувалися на очах у дітей. Володимир повідомив, що шлюб з Оленою був щасливим перші 6-7 років і що йому слід було б ініціювати розставання раніше, поки ситуація не зайшла так далеко.

Про закиди дружини в тому, що він нерегулярно допомагає дітям – Володимир повідомив, що з вересня місяця перерахував Олені понад 220 тис. грн. Що ж до самого головного питання – про подружню невірність – Володимир заявив, що це брехня.

Я жодного разу не зраджував своїй дружині, – сказав Остапчук. – Я не з тих чоловіків, які “пригріли собі тепленьке містечко”. Я вільно обслуговую себе в побуті і можу піти просто в нікуди.

Після такої заяви Катерина Осадча нагадала про декілька “відходів” Володимира з сім’ї. Про це ж багато хто знає, – підкреслила Осадча. Про кілька розставань згадувала в інтерв’ю і Олена Войченко, сказавши, що якось Остапчук близько 2-х тижнів жив з іншою жінкою.

На таке незручне запитання Остапчук відповів, що дійсно жив окремо, але це не було пов’язано з іншою жінкою. Також він підкреслив, що саме Олена вмовила його повернутися.

Читайте також:  “Інспектор. Міста” в Калуші, або Чому місто опустилося на 43 місце в рейтингу добробуту

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.