facebook

У Франківську затримали жінку, котра замовила вбивство свого колишнього чоловіка з ЄС (ФОТО)

На Прикарпатті правоохоронці затримали жінку, яка замовила вбивство громадянина однієї з країн ЄС.



Прикарпатські правоохоронці спільно з Службою безпеки України попередили замовне вбивство громадянина однієї з країн ЄС, яке організувала його колишня дружина. Спецоперація проводилась спільно зі слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом прокуратури області.

Жінка хотіла «замовити» колишнього чоловіка через незгоду з тим, що суд визначив проживання спільної дитини з батьком, а за нею встановив сплату аліментів на утримання дитини.

За вчинення вбивства зловмисниця пропонувала виконавцю 4,3 тисячі доларів США. Як зазначила жінка, вбивство повинно було відбутися за кордоном, де постійно проживає її колишній чоловік, в той час, як вона знаходитиметься в Україні, щоб забезпечити собі алібі. 500 доларів із суми оплати вбивства мали становити видатки на дорогу до місця вчинення злочину в столиці іноземної держави.

Вчора, 3 лютого, правоохоронці затримали жінку і самого й виконавця в Івано-Франківську, де вона передавала виконавцю аванс в розмірі 500 доларів США, інформує “Галку” поліція Прикарпаття.

Згідно даних обласної СБУ, замовниця злочину – іноземка, яка навчається в одному з вишів обласного центру.

У межах відкритого кримінального провадження за п. 11 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене на замовлення) Кримінального кодексу України зловмисницю затримано в порядку ст. 208 КПК України, оголошено їй про підозру та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Покарання за вказане кримінальне правопорушення передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Читайте також:  Небайдужих просять допомогти знайти рідних жінки із тяжким порушенням пам'яті (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.