facebook

Хлопець підірвав гранату вітчима, а для лікарів вигадав історію про петарду (фото)

Розпочато кримінальне провадження.



На Київщині стався вибух гранати, внаслідок якого було травмовано 21-річного юнака. Як повідомляє прес-служба поліції Київської області, хлопець отримав травму руки в результаті вибуху запалу від гранати, а лікарям заявив, що причиною травми є петарда. “Встановлено, що молодик разом із вітчимом розпивав спиртні напої. Старший чоловік показав, що має гранату. Тоді пасинок взяв та почав її розбирати, вказавши, що розуміється на цьому. Однак, при збірці гранати він припустився помилки і стався вибух, який і призвів до травми”, – йдеться у повідомленні. Як зазначають правоохоронці, в будинку, де стався вибух, було знайдено залишки запалу, гранати та набої. Їх вилучили в якості речових доказів.

“Вітчима потерпілого затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому обрано запобіжний захід – домашній арешт та оголошено про підозру”, – розповіли у поліції. За фактом розпочато кримінальне провадження за статтею про незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами. Розпочато досудове розслідування, санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Читайте також:  Вагітна жінка відчула рух в животі. Коли лікарі побачили, що видавлює її дитину, вони не знали, чого чекати…

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.