facebook

Двоє б’ють, а третя знімає на телефон: старшокласниці жорстоко розправилися з дівчиною (відео)

“Суворі підлітки зі столичної Борщагівки”, – нове відео побиття школярки з таким коментарем збурило соцмережі.

9-класниця Настя з Києва, яку побили старші дівчата, боїться тепер йти до школи.

Попри понад рік дії закону зі штрафами та покараннями за булінг, щотретій підліток зазнає регулярного цькування і часто фізичного. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Дівчачі розправи починаються з ляпаса і звинувачень у поширенні чуток. Просто в дворі неподалік людного перехрестя між магазинами і гаражами – двоє б’ють, іще одна знімає на телефон.

У школі про відео вже начуті, проте коментувати не квапляться, хоча запевняють, без реакції учнівський конфлікт не залишать.

Це трапилося кілька днів тому, проте розголосу набуло, коли потрапило в соцмережі. Тисячі переглядів і обурених коментарів, дівчачу жорстокість більшість ганьблять.

Батьки звернулися до поліції, бо, кажуть, досі сподівалися, що конфлікт несерйозний і така прискіплива увага до дівчинки через те, що новенька.

Одна з дівчат-нападниць Неля росте без матері, за опікунку в неї старша сестра. Опікунка Нелі телефоном запевнила, що вони проведуть виховну бесіду, проте все ж старша сестра визнає, не знає, як дати раду неслухняному підлітку.

Експерти ЮНІСЕФ, які впроваджують нині в школах схеми реагування на булінг, зазначають, що помилка дорослих часто в тому, що вони пропускають перші ознаки конфлікту.

У поліції обіцяють коментарі згодом. Натомість Настя радіє тому, що в школі нині карантин і зізнається, поки що повертатися на уроки боїться.

Читайте також:  У Запорізькій області підліток зґвалтував 13-річну школярку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.