facebook

Ситуація у Мар’їнці стабілізувалася, над містом майоріє прапор України

Українські військові повідомляють про те, що ситуація в населених пунктах Мар’їнка та Красногорівка стабілізувалася



im578x383-02

Про це пише  прес-центр АТО.

“3 червня терористи продовжили обстріли позицій українських військових та населених пунктів сходу України. На Маріупольському напрямку з 120 мм мінометів та самохідних артилерійських установок обстріляли Широкине. Щоправда, після 7-ї години ранку і до вечора тут настала тиша”, – йдеться у повідомленні.

У штабі також повідомили, що на Артемівському напрямку зранку в районі Луганського відбулося бойове зіткнення, яке тривало майже дві години. Танк та міномети бойовиків гатили по Новгородському та Широкій Ланці.

Зовсім тихо було лише на Луганському напрямку.

“Справжньої ескалації конфлікту загарбники добивалися на Донецькому напрямку. Упродовж усієї ночі вони з артилерії та мінометів заборонених калібрів обстрілювали Піски, Опитне, шахту Бутовка, Водяне, Красногорівку, Невельське, Первомайське, Березове, Гранітне, Авдіївку, Новогригорівку”, – додали у штабі АТО.

Після 6-ї ранку терористи активно застосовували реактивні системи залпового вогню по населеним пунктам Піски, Мар’їнка, Березове, Невельське, Первомайське та Водяне. Внаслідок цих обстрілів Мар’їнка дотепер охоплена пожежами. Російсько-терористичні найманці декілька разів робили спроби штурмувати українські позиції. Та щоразу отримували гідну відсіч.

“Наразі в районі населених пунктів Мар’їнка та Красногорівка ситуація стабілізувалася, українські військові знаходяться на своїх позиціях. Над Мар’їнкою майоріє державний прапор України”, – додали у прес-центрі.

Нагадаємо, сьогодні бойовики почали першу жорстку атаку на позиції сил АТО з часів Мінська-2. З 4-ї години ранку почався масований обстріл із важких озброєнь Мар’їнки та Красногорівки.


джерело http://espreso.tv/news/2015/06/03/sytuaciya_u_maryinci_stabilizuvalasya__nad_mistom_mayoriye_prapor_ukrayiny

Читайте також:  Москаль закрив рух транспорту в окуповані райони Луганської області (документ)

Шукайте деталі в групі Facebook