facebook

“Х**ло при смерті”: Російські ЗМІ підірвала новина про нібито тяжку хворобу Путіна

Володимир Путін хворий на рак. Про це пише ряд російських ЗМІ, посилаючись на джерела в оточенні президента РФ, передають Патріоти України.



За інформацією відразу декількох Telegram-каналів, перенесення на невизначений термін інвестиційного форуму в Сочі пов’язане саме з поганим самопочуттям Путіна, а не загрозою коронавірусу, як було задекламовано організаторами заходу раніше.

“Путін не раз брав участь у роботі інвестфоруму, але на початок-середину лютого у нього намічена позапланова операція, яка рухає багато планів перших осіб держави. Конфіденти повідомляють про тривожні настрої в кабінетах”, – пише канал “Кремлевский мамковед”.

Також повідомляється, що в Москву конфіденційно привезли трьох фахівців світового рівня у сфері онкології. “Передбачається, що світочі медицини проведуть ряд складних хірургічних операцій [Путіну] і дадуть консультації деяким представникам російського істеблішменту”, – йдеться в повідомленні.

Інформацію про те, що результати аналізів російського гаранта, “м’яко кажучи, залишають бажати кращого”, одночасно нібито підтвердили не пов’язані між собою джерела з Ради безпеки РФ і адміністрації президента.

ЗМІ також звертають увагу на те, що поспіх з переписуванням Конституції РФ почалася якраз відразу після діагностування хвороби.

У той же час, офіційних заяв з боку уповноважених представників господаря Кремля поки що не прозвучало. Тому, інформація про хворобу Путіна може бути як перебільшенням, так і чиєюсь вигадкою

Читайте також:  У Сергія Бабкіна діагностували рідкісне захворювання

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.