facebook

Під Одесою перекинувся автобус з 19 пасажирами

Двох постраждалих осіб відвезли до Одеської обласної клінічної лікарні під супровід поліції.

В Одеській області сталася ДТП за участю пасажирського автобуса, у результаті якої постраждали двоє осіб. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в четвер, 6 лютого.

“Подія сталася сьогодні близько п’ятої години ранку на трасі Одеса-Київ біля села Болгарка Роздільнянського району. На місці аварії працюють поліцейські”, – йдеться в повідомленні.

Попередньо встановлено, що водій не впорався з керуванням на слизькій дорозі, у результаті автобус з 19 пасажирами перекинувся.

“Двоє осіб – 37-річна жінка і 9-річна дитина – отримали тілесні ушкодження і в супроводі поліцейських були доставлені в Одеську обласну клінічну лікарню”, – додали в поліції.

Раніше повідомлялося, що від негоди постраждали кілька областей України. Через снігопад і сильний вітер у низці регіонів повалено сотні дерев, скупчилися великі затори. Також зафіксовано численні обриви ліній електропередачі.



Читайте також:  Історія з чоловіком із Запоріжжя, який залив у рот своїй співмешканці окріп, отримала продовження (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.