facebook

Увірветься тепло: синоптики заявили, що погода в Україні різко зміниться

Синоптики попередили українців про аномальну зміну прогнозу погоди в Україні.

Про це інформує Український гідрометцентр, тепло повернеться вже в понеділок, 10 лютого. В деяких областях буде до +9 градусів. Тим часом, синоптики попереджають про погіршення погодних умов.

Так 6 лютого



, по всій країні очікується сніг, на Сході та Півдні опадів буде більше, а на Закарпатті вони малоймовірні, в Криму буде дощ.

Температура по країні вдень від +2 до -3, у Криму +2… +4 протягом доби. Вночі очікується мороз від -4 до -9, крім південних і східних областей, де буде +1… -2.

В Києві у четвер хмарно, невеликий сніг. Вдень -1… +1, найближчої ночі -7… -9 морозу.

У п’ятницю, 7 лютого, опади у вигляді снігу очікуються на Сході, Півдні, а також у Закарпатській, Івано-Франківській і Чернівецькій областях. На інших територіях сніг малоймовірний.

Похолодання посилиться до -1… -5 вдень, вночі -7… -10 на Сході, а на Півдні -2… -7, на решті території -4… -9 в нічний час.

8 лютого очікується пік холодів за всю зиму 2019-2020, опади не передбачаються. Вночі -11… -15 на Сході і Заході (Закарпатська, Львівська, Івано-Франківська, Чернівецька області), на інших територіях від -6 до -10 градусів. Вдень досить сильний мороз на Сході (-5… -8), на інших територіях від 0 до -5.

Читайте також:  "Шалений дощ рине в цих областях, прогноз приголомшив синоптиків": де буде мороз у -12 градусів, гроза і снігопад

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.