facebook

“РуSSкая правда” – явна брехня, “РуSSкій мір” – вічна війна!

“У сьогоднішньому Києві відразу розумієш – Масква війну програла”, – роздуми патріота вільної Росії (справжньої, без карликів-”імператорів”).




Київ майже такий, яким він завжди і був. Наприкінці травня відцвітають каштани. Школярі на Хрещатику відзначають останній дзвоник. Галушки, пампушки та вареники настільки ж запаморочливо смачні, а горілка все так само міцна і доступна. Все, як раніше. Хіба що, більше вишиванок на вулицях, та жовто-блакитних стрічок на випускниках. І ще людей у камуфляжі з коробками, на яких написано «збір коштів для АТО». Через це відразу розумієш: Київ – місто війни. На відміну від Москви, до речі.

І друге, що відразу розумієш в сьогоднішньому Києві – Москва війну програла. Постріляти ще може, до Маріуполя доповзе, “капостей” наробити в змозі, але навряд чи здатна на більше.

Крємль досі робить вигляд, що він ні при чому. Робити це перед українцями марно. Можна тільки перед своїми. Своїм все божа роса. Кругом вороги, американці сволочі, укропи виявилися невдячними, «кримнаш».

Для України рік виявився важким. Але головне зроблено. “Новоросія” наказала довго жити. Моста в Керч “нєту”. З мавпочками на пляжі зніматися нікому, мавпочки переходять на селф. А міноборони РФ вже мало не десяту версію з Боїнгом пропонує. То у них винищувач, то у них штурмовик, то у них Бук знову. Раптом хоч щось “проканаєт”?… Війна програна.

На початку чотирнадцятого в Донецьк літали літаки. У п’ятнадцятому там літають лише снаряди. Тамтешнім “мюнхаузенам” вже почали видавати квитки на ці фугаси. Спочатку полетів “Бетмен”. Але нещодавно відправився в політ і якийсь не то “Промозкий”, не то “Безмозкий”. По-перше, туди йому й дорога, а, по-друге, іншим “бєзмозґлим” натяк: війна програна і ви більше не потрібні.

Читайте також:  Поїдуть не лише на заробітки, а й перевезуть туди сім’ї: з’явилися тривожні дані про українських заробітчан

“Русскій мір” скінчився, не розпочавшись. Він і не міг розпочатися. У ньому цього самого миру не більше, ніж правди в газеті «Правда». “Русская правда” – явна брехня, “Русскій мір” – вічна війна.

Війна програна тому, що від Савченко нічого не добилися, а “ГРУшники”, що лежать зараз на Шпитальній, здали все, що могли. З іменами, званнями і посадами. Ну, і їх, відповідно здали.

А як, цікаво, можна виграти війну, якщо ти вічний відпускник і ніякого відношення до армії не маєш? Хто захоче воювати в такої армії? І взагалі, служити в ній? Від улюбленої суки-”страни” ті двоє, що лежать на Шпитальній, ні чорта хорошого не чекають.

Війна програна: у містах України зносять Лєніна, а в містах Росії встановлюють Сталіна. Ленін і так живіший за всіх живих. Помолимося, громадяни! Тим більше, великих справ уже не очікується.

Війна програна. Одна київська знайома розповіла, як діти на дачі заспівали український гімн. Просто так. Їх ніхто не змушував.

Джерело – http://suzemka.livejournal.com/66494.html

Шукайте деталі в групі Facebook