facebook

“Жалюгідна пародія на Олену”: У Мережі показали коханку Остапчука

Скандал навколо розлучення ведучого Володимира Остапчука та його дружини Олени Войченко набирає обертів.



На цей раз журналістам вдалося дізнатися, хто ж та сама жінка, яка зруйнувала колись зразкову відому сім’ю. Подейкують, що новою обраницею Остапчука є жінка на ім’я Христина. Їй 33 роки і вона працює нотаріусом, йдеться в “Зірковому шляху”.

Познайомився Володимир з Христиною на весіллі в Італії влітку, де Остапчук був ведучим, а дівчина – подружкою нареченої. Про те, що між ними є роман свідчать і фотографії з одних і тих же місць відпочинку в один і той же момент в фотоблогах обох.

Цікаво, що раніше обурена поведінкою Остапчука старша дочка Сніжани Єгорової Анастасія в коментарях під його постом згадувала дівчину-юриста.

“Сумно звичайно це все…” і піти в нікуди “дуже смішно… Краще своєму нотаріусу-юристці сказати, щоб менше хвалилася.. Гидко, коли мужик так себе поводить… особливо з дітьми”, – написала Анастасія.

Екс-дружина Володимира Остапчука зізналася, що екс-чоловік їй погрожує. Вона пояснила, що через те, що вона почала говорити, Остапчук обурився і пообіцяв відібрати у неї дітей.

Прокоментувала Олена і слова колишнього про те, що вони часто сварилися при дітях. За словами Войченко, вони дійсно серйозно сварилися, однак тільки тоді, коли дітей не було вдома або вони спали. Ну а причиною сварок, каже Олена, були ті самі зради Остапчука, про які вона дізнавалася постфактум.

Читайте також:  Як коханка батька запроторила закарпатця до в’язниці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.