facebook

Як студентка! Зеленська вразила на прийомі у Папи. Господи, яка ж вона неймовірна

Під час офіційного візиту до Ватикану Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою відвідали ватиканські музеї, Сикстинську капелу та собор Святого Петра.



Володимир та Олена Зеленські оглянули мозаїчний вівтар князя Володимира та княгині Ольги. Мозаїчні зображення Володимира Великого і княгині Ольги виконані ватиканськими майстрами на кошти української громади та єпископа Стемфордської єпархії УГКЦ Василя Лостена. У соборі Святого Петра вони перебувають з 1989 року.

Також Президент з дружиною відвідали могилу святого Петра.

Нагадаємо, президент України попросив допомогти зі звільненням українців, які перебувають у полоні на Донбасі, в Криму та в Росії. Крім того, український гарант провів зустріч із державним секретарем Святого Престолу П’єтро Пароліном.

“Папа Римський робить усе можливе для досягнення миру та гармонії в усьому світі. Через 2 місяці після “Норманді” в Парижі я просив допомогти зі звільненням українців, полонених на Донбасі, в Криму та в Росії. Натхненний нашою розмовою про мир в Україні”, – написав український лідер у Твіттері.

Читайте також:  На Закарпатті сміттєвоз переїхав пішохода

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.