facebook

ТОП-5 найбезглуздіших подарунків на 8 Березня

Журналісти Еспресо.TV вирішили об’єднати найнедоречніші подарунки, які колись дарували чоловіки жінкам на свято 8 Березня


8mart

Відомо, що жалітися на подарунки – ознака невихованості та елементарної безтактності. Традиція дарувати подарунки історично пов’язана з прагненням виявити повагу та, зробивши приємне, проявити своє ставлення до людини. Тому зазвичай, якщо отримувачу подарунок не подобається, це справа різних смаків або необізнаності дарувальника у вподобаннях. Кажуть, що жінки – вибагливі створіння, і вгадати з подарунком їм важко. Однак все-таки є такі подарунки, які не підлягають цим правилам і краще було б замість них зовсім нічого не дарувати.

“Ти, звичайно, гарна, але є над чим працювати”

Деякі чоловіки впевнені: якщо жінка проводить багато часу перед дзеркалом, то її обов’язково порадує якийсь засіб для догляду за собою. Тому часто у прагненні порадувати своїх коханих вони підносять їм засоби для корекції фігури або для покращення стану шкіри. До цієї категорії “приємних сюрпризів” входять антицелюлітний крем, крем проти зморшок або інших недоліків шкіри, шампуні для жирного волосся або проти лупи, книга “Збірка дієт”, дезодорант для ніг, таблетки для схуднення тощо. Деякі романтики вхитряються дарувати стягуючу білизну.

У господарстві згодиться

Розповідаючи про безглузді подарунки, які їх вразили, жінки часто жаліються на досить потрібні “у господарстві”, але недоречні на жіноче свято речі. Цікаво, що багатьох чоловіків може поставити в ступор те, що жінка не виявить щирої радості при отриманні в подарунок швабри, відра, мочалки для миття посуду або навіть набору каструль. Користувачка жіночого форуму розповіла, як отримала від свекрухи швабру та два рулони туалетного паперу зі словами ” у господарстві згодиться”. Інша поділилася історією про те, що на 8 Березня отримала від чоловіка сидіння для унітазу. Жінки розповідають, що 8 Березня сподіваються отримати подарунок, який вказуватиме на те, як їх люблять та цінують за те, що вони просто жінки, а не гарні господарки або майстерні кухарки.

Читайте також:  Нема слів... Дивитись боляче. У мене в рюкзаку була запасна маска, дала її дідусеві, а він запитав…

Для себе коханого

На 8 Березня деякі чоловіки прагнуть вбити одразу двох зайців: і перед коханою “відмітитися”, і себе не образити. Так, наприклад, форумчанка Ольга розповіла, що її коханий подарував їй на 8 Березня тостер, причому чоловік добре знає, що Ольга не їсть хліб, а він, натомість, обожнює бутерброди. Вхитряються чоловіки на жіночий день дарувати і акумулятори, компаси, кишеньковий ніж, набір інструментів та навіть вудку.

Хвилинка “гумору”

 

До рейтингу недолугих подарунків потрапляють і “смішні”, на думку деяких чоловіків, гумові або мохнаті павуки, щури, схожі на справжніх змії та інші штучні, але дуже реалістичні комахи та плазуни. Здавалося б, очевидно, що жінка навряд чи може мріяти про це, тож дарувати такий подарунок не мало б сенсу, але на форумах чимало жінок розповідають про подібні інциденти.

Від щирого серця, але від невеликого розуму

Деякі креативники прагнуть не стільки зробити приємне своїй коханій, скільки вразити її. І, чесно кажучи, вразити їм вдається, хоч і не завжи приємно. До низки таких сюрпризів, які випадала нагода отримати деяким жінкам, входять пластмасовий червоний бегемот, тарілка з фотографією самої ж жінки на дні, штучні квіти та кілька лотерейних квитків. До речі, жінок, які полюбляють отримувати на 8 Березня плюшевих ведмедів, слонів та зайців, набагато менше, ніж деяким чоловікам здається.

Сюди також можна зарахувати і подарунки, які явно вказують на жадібність та спробу зекономити: білі капці, явно з готелю, відкрита коробка цукерок без кількох вже в ній, пластикові кільця, що змінюють колір в теплому приміщенні, пробник духів на інші подібні приємності. Одна з користувачок форуму поділася історією, коли потенційний наречений подарував їй букет квітів і, даруючи, загадково та багатообіцяючи додав: “Це ще не все”. Як виявилося, у букет “звабник” вклав 50 гривень. Навіщо це було зроблено – невідомо.

Читайте також:  “Він був прикладом для багатьох”: У родині Арсенія Яценюка величезне горе. Відійшов у вічність найдорожчий

Шукайте деталі в групі Facebook