facebook

Зашквари і перевірка дружини: Зеленський поділився особистим

У мережі з’явився відеоролик, на якому демонструється, як проходить звичайний робочий день президента України Володимира Зеленського.

Його опублікували на офіційному YouTube-каналі Офісу президента України. Зокрема, Зеленський розповів, як ставиться до взятої на себе відповідальності, кому найбільше довіряє, чому цінує не тільки молодих фахівців, але й із категорії 40+, а також відповів на деякі запитання про особисте життя (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Любить президентство за відповідальність


Зеленський розповів про свої враження від нинішньої посади і про те, що вона йому дає. Глава держави запевнив, що йому подобається така робота, перш за все через відповідальність.

“Для мене це плюс. Я хочу допомогти. Якщо у тебе є можливості, а президентство дає можливості, де я можу щодня щось зробити, щоб не просто так я прожив цей день, то мені це подобається”, – сказав президент.

Підтримав 40-річних

Президент висловив упевненість у тому, що Україні потрібні не тільки молоді фахівці, а й ті, яким перевалило за 40, адже вони набагато мудріші.

“Люди 40+ багато знають, вони не дурніші за молодих, навіть мудріші. І дуже багато справді освічених і, як каже мій батько: “Він може в інтернеті не вміти клацати, однак він має досвід 40 років, він знає, де і яка труба лежить”. Тому такі люди повинні бути в нашому суспільстві. І їх треба залучати”, – сказав Зеленський.

Також він визнав, що для розвитку країни вкрай важливо дотримуватися балансу взаємодії між поколіннями, які її будують.

Високих пенсій поки не буде

За словами Зеленського, Україна зараз не може підвищити пенсії, оскільки повинна вкладати гроші в інфраструктуру.

Читайте також:  ТелекАнал LайNews: путін вже боїться власного народу!!!

“Ми всі хочемо (підвищення. – Ред.) шахтарям, учителям, медикам… Ми повинні їм збільшувати зарплату. Але є бюджет. Ми ж не можемо просто друкувати гроші. Звідки збільшення пенсій? Але ми повинні зрозуміти: ми серйозно збільшуємо пенсії чи ми вкладаємо ці гроші в інфраструктуру, модернізацію країни. А вкладаючи в економіку, в інфраструктуру країни, у нас є можливість, щоб вона, може, не в рази зростала, але вона почне рости”, – пообіцяв президент.

Зарплати, як у Польщі

Президент розповів, що хоче домогтися підвищення зарплат українцям до рівня, близького до польського. За його словами, такий орієнтир обраний, оскільки там перебуває найбільше українських “заробітчан”.

“Я хочу, щоб середня зарплата у нас була, як у Польщі. Я хочу вірити, що ми за чотири з половиною роки здійснимо цю мрію”, – наголосив Зеленський.

“Чому як у Польщі? Оскільки в Польщі зараз кілька вже мільйонів українців. А чому вони повернуться? Тільки якщо тут буде мотивація” – додав він.

Втрати у команді

Зеленський визнав, що в його команді є конфлікти, які дуже заважають роботі. Він наголосив, що повністю може покластися тільки на двох-трьох соратників, оскільки йому складно перейматися довірою до нових людей.

“Ми втрачаємо або час, або втрачаємо людей. А всі, хто працює в Офісі, вони всі професійні люди. Тобто ми сто відсотків когось будемо втрачати. Бо ти не можеш жити у постійному конфлікті”, – розговорився глава держави.

Перевірка дружини

Зеленський зізнався, що його дружина Олена зараз є найближчою людиною для нього, однак до шлюбу їхнім стосункам знадобилося випробування часом – цілих вісім років.

“Зашкварені “слуги народу”

Президент України дав обіцянку, що всі нардепи від його партії “Слуга народу”, які стали фігурантами гучних скандалів, будуть покарані.

Читайте також:  Секс-скандал із Клітіною: стало відомо про звільнення чиновниці

“Якщо якийсь депутат партії “Слуга народу” “зашкварився”, я відчуваю на собі цю провину за те, що ця людина в партії “Слуга народу”. Ось і все!” – сказав Зеленський.

При цьому він додав, що не може контролювати всіх депутатів, але чистка все одно буде. “Ми говорили, що буде очищення, ми повинні це робити”, – запевнив президент.

Обіцянки стануть реальністю
Зеленський запевнив, що всі обіцянки, дані виборцям, його команда повинна виконати. Він акцентував увагу, що йдеться і про завершення війни на Донбасі, і про перенесення всіх державних послуг в інтернет (держава у смартфоні), і про ухвалення нового Виборчого кодексу, а також про зміну податкової системи.

“Ми повинні робити все, що обіцяли: завершити війну, держава-смартфон, новий Виборчий кодекс, нова податкова система. Ми повинні все це зробити”, – наголосив глава держави.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.