facebook

Хороша і погана Анджеліна Джолі. Чи споважніла зірка за 40 років

Знаменитій актрисі сьогодні виповнилося 40 років.



1633937

Анджеліна Джолі, знаменита американська актриса, святкує сьогодні ювілей – їй виповнюється 40 років.

Зараз Анджеліна Джолі окрім фільмів асоціюється з усиновленням дітей, вірним шлюбом з Бредом Піттом і благодійністю.

Однак для цього актрисі довелося пройти важкий шлях і допустити безліч помилок молодості, які і зробили її такою, якою вона є зараз.

Корреспондент.net пропонує згадати, якою була і якою стала Анджеліна Джолі.

Зовнішність

Тоді

Ще в школі Анджеліна почувалася білою вороною через зовнішність. Діти постійно висміювали її пухкі губи, вона також була дуже худорлявою і одягалася в одяг із секонд-хенду.

Зараз

Фото: Splash News

Зараз Анджеліна Джолі визнана однією з найкрасивіших жінок. На її стиль і зовнішність орієнтуються мільйони жінок у всьому світі. Тим не менш, у спадок від молодості їй дісталося близько 20 татуювань.

Цивільний шлюб в 14 років

Тоді


Фото: Splash News

З 14 років Анджеліна почала жити цивільним шлюбом. При чому ініціатива поселити обранця дочки в своєму будинку виходила від матері майбутньої актриси.

“Один з моїх хлопців жив зі мною в будинку моєї матері, коли мені було всього 14. Це була найрозумніша річ, яку мама могла б зробити, тому що, таким чином, ми не тинялися у парку разом”, – розповідала через роки Анджеліна Джолі.

За її словами, це був справжній громадянський шлюб – у неї з юним партнером були стабільні, практично подружні стосунки протягом багатьох місяців.

Зараз


Фото: AP

У 2014 році Анджеліна Джолі і не менш зірковий Бред Пітт одружилися. При цьому пара уклала жорсткий шлюбний контракт. У разі зради Пітта дружині він позбудеться права спільної опіки над їхніми дітьми.

Читайте також:  Біля Бастіону відкриють пам’ятник “головному банкіру” США, який народився в Івано-Франківську

Стосунки з батьком

Тоді

Фото: Glamourparis

Батько Анджеліни – відомий американський актор Джон Войт, який пішов від матері майбутньої зірки, коли Джолі був один рік. Вона завжди звинувачувала батька за зради матері і відхід із сім’ї, і більшість своїх помилок молодості списувала саме на нього.

Зараз


Фото: AP

Джолі кілька разів намагалася налагодити контакт, проте їхні стосунки все ще залишаються напруженими і вона в принципі відмовляється згадувати про нього як про батька. Тим не менш, багато в чому завдяки Бреду Пітту, Джон Войт отримав можливість бачити онуків.

Наркотики

Тоді


Фото: Splash News

У 1998 році актриса відверто розповіла про свою залежність. Вона пробувала все: кокаїн, героїн, ЛСД, травичку, екстазі. Марихуана їй, правда, швидко набридла. Зірці не подобалося відчувати себе нерозумно і постійно сміятися.

“Пам’ятаю, як прийняла ЛСД перед походом в Діснейленд. Я почала думати про Міккі Мауса як про чоловіка середніх років, який ненавидить життя”.

Відео Анджеліни Джолі під героїном

Зараз


Фото: Splash News

Нині Анджеліна Джолі ставиться до наркотиків негативно. “Наркота небезпечна, я її давно кинула”, – розповідала Джолі.

Самобичування

Тоді

Фото: Splash News

Анджеліна намагалася накласти на себе руки. Актриса навіть найняла спеціальну людину, яка допомогла б їй розлучитися з життям. Крім того, вона часто спеціально доставляла собі фізичний біль.

“Вона поранила собі шию, груди і стегна. Для більшості з нас це дикість, але це допомагало їй звільнитися”, – розповідав “зірковий” біограф Ендрю Мортон.

Зараз


Фото: AP

Завдяки дітям і люблячому чоловікові, стверджує Анджеліна Джолі, вона змогла по-справжньому прийняти і полюбити себе.

Роман з хлопцем матері

Тоді


Фото: Splash News

Читайте також:  Анджеліна Джолі офіційно заявила і роман з жінкою: останні подробиці

Коли Анджеліні було всього 16, у неї був короткий, але дуже бурхливий роман з бойфрендом своєї власної матері. Коли Маршелін дізналася про це, то страшно розлютилася на Енджі.

Ця сварка сильно охолодила стосунки між матір’ю і дочкою і затягнулася на довгі роки. Багато років Джолі і її мати практично не спілкувалися.

Зараз


Фото: AP

Тільки з часом, ставши розсудливою і обзавівшись дітьми, Анджеліна змогла по-справжньому зрозуміти свою матір і стати з нею дуже близькою.

Мама актриси померла від раку в 2007 році у віці 56 років. За словами Анджеліни, вона досі неймовірно важко переживає цю втрату.

Бісексуальність

Тоді

Сама Джолі не приховувала своєї бісексуальності. Ще до свого роману з Бредом Піттом у 2005 році в інтерв’ю журналу “Vanity Fair” вона зізналася, що не любить ділити ліжко зі стрункими жінками:

“З тих самих пір, як я стала зустрічатися з жінками, я знаю, як обіймати палицю”, – розповідала Джолі.

Зараз


Фото: Splash News

У 2008 році колишня коханка Анджеліни Джолі, 38-річна азіатська топ-модель Дженні Шиміцу дала інтерв’ю, в якому заявила, що актриса і досі може зустрічатися з дівчатами.

“Анджеліна – прекрасна коханка-лесбіянка. Незважаючи на те, що вона чекає дитину від Бреда, я сумніваюся, що вона припинила мати справу з жінками після мене”.

Сексуальна розбещеність

Тоді

Цноту майбутня зірка втратила ще в 14 років зі шкільним другом. У ранній молодості у Анджеліни було безліч швидкоплинних зв’язків і чимало коханців.

Заміжня вона була тричі. Крім того, вона не раз була причиною розлучень.

Крім майбутнього чоловіка Бреда Пітта і його відходу від Дженніфер Еністон, Джолі також “зруйнувала” шлюб Ітана Хоука й Уми Турман. У 2009 році зірка говорила, що не проти різноманітності у стосунках, якщо обидва партнери не заперечують проти цього.

Читайте також:  Українка увійшла в 20-ку найдорожчих моделей світу за версією Forbes

Зараз


Фото: AP

Завдяки шлюбу з Піттом, Джолі стала розсудливою. У неї шестеро дітей і після весілля Анджеліна з чоловіком уклали контракт, згідно з яким у разі зради Пітта він позбудеться права спільної опіки над їхніми дітьми.

Діти

Тоді


Фото: Reuters

У 2012 році Анджеліну Джолі поряд з Крістіною Агілерою визнали найгіршими зірковими мамами у світі. Американський тижневик Star у своєму новому номері опублікував рейтинг найгірших і найкращих матерів.

Анджеліна отримала ганебне звання найгіршої мами через неправильне харчування дітей та їхню невихованість. Так, сімейство Джоллі-Пітт неодноразово розповідало про те, що їхні діти люблять поїсти в Макдональдсі, а на сніданок воліють кока-колу.

Зараз


Фото: AP

Як би там не було, дітей Джолі любить, і їх навряд чи можна назвати нещасними. У грудні 2014 року стало відомо, що одна з доньок вважає себе трансгендерним хлопчиком з ім’ям Джон, і батьки прийняли його гендерну ідентичність

Чутки про інцест

Тоді


Фото: Splash News

Анджеліна завжди була дуже близька зі своїм братом Джеймсом Хейвеном. Він часто супроводжує її на різні урочисті церемонії. Однак після вручення премії Оскар у 2001 році Джолі і Хейвен поцілувалися взасос. ЗМІ відразу приписали їм інцест.

Зараз


Фото: Splash News

Анджеліна заперечує чутки про інцест, однак підтверджує, що брат для неї означає дуже багато.

Шукайте деталі в групі Facebook