facebook

“Витягували з того світу.” Дружині Дяді Жори провели складну операцію. Молились і вірили

Комік Дядя Жора вперше розповів, що ледь не втратив дружину. У його дружини Наталії виявили проблеми з серцем, ніхто з лікарів не ризикував братися за складну операцію. Тільки через роки Дядя Жора знайшов лікарів для дружини, які зробили їй операцію на серці.



Комік розповів, що за його постійної посмішкою ховається і душевний біль. За словами Дядя Жори, їх сім’я перенесла сильний стрес. Його коханій дружині Наталі, з якою вони в шлюбі з 2001 року, зробили термінову операцію на серці.

Все почалося з того, що дружина коміка втратила свідомість на закордонному курорті. Місцевий лікарі тоді не зрозуміли в чому справа. Стан Наталії погіршився після народження першої доньки Уляни. Виявилося, що у Наталії є вроджений порок серця, який не проявлявся в дитинстві. Дружині Дяді Жори потрібно було робити операцію, але ніхто з лікарів не брався за небезпечне втручання на серці. Через це у Наташі трапилася істерика.

Тільки через роки, коли стан здоров’я Наталії було критичним, Дядя Жора знайшов лікарів, які погодилися провести небезпечну операцію на серці і не дати померти молодій жінці.

Читайте також:  П'ять причин, чому не варто купувати нарізаний хліб

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.