facebook

Померлому українцеві принесли платіжку за доставку газу – ЗМІ

Платіжка прийшла на ім’я чоловіка, який помер дев’ять років тому. Тепер газовики і родичі покійного зустрінуться, щоб з’ясувати, що робити з платіжкою.



Покійному українцю на Волині прийшла платіжка за транспортування газу. Про це повідомляє Сегодня у четвер, 13 лютого.

Інцидент стався в селі Раків Ліс Камінь-Каширського району. Чоловік загинув дев’ять років тому під час пожежі в будинку, який так і не був відбудований. Тепер же його рідні, які живуть за цією ж адресою, але в іншому будинку, отримали платіжку, адресовану небіжчикові.

Платіжка датується січнем, сума – 150 гривень. Родичі вважали, що в рік вийде чимала сума. Газовики виправдовуються: ніяких маніпуляцій, а плутанина виникла через те, що спадкоємці не подали заяви про виключення померлого зі списку абонентів.

“Не звертався спадкоємець і правонаступник офіційно. Тобто, письмової заяви на механічне відключення від системи газопостачання за вказаною адресою у нас немає”, – сказала представниця Волиньгазу Оксана Швець.

Тепер газовики та родичі покійника домовилися про зустріч. Вони повинні остаточно зафіксувати смерть абонента і вирішити, що робити з платіжкою, яку йому вже прислали.

Читайте також:  Вже хочуть залишити українців без газу: названо нову мету путінських ракетних ударів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.