facebook

61% мешканців Івано-Франківська задоволені умовами проживання в місті

4 червня о 15:00 в Івано-Франківську презентували соціологічне дослідження “Соціальні проблеми та електоральні настрої мешканців Івано-Франківська”. Його провела кафедра філософії та соціології ПНУ спільно з ГО “Поступовий гурт франківців”

bg


Дослідження проводили з 26 по 28 травня методом особистого інтерв’ю. Вибірка є репрезентативною для Івано-Франківська, це 491 респондент. Статистична похибка склала + – 4.38%

“Наш проект є є соціологічним дослідженням. Ми технічно та матеріально допомагали проводити це дослідження. Сьогодні ми побачимо, які проблеми є найактуальнішими для жителів Франківська, а також – за кого б вони проголосували. Дослідження проводилось протягом кількох днів. У Франківську мешканців найбільше турбує безробіття, комунальні проблеми, стихійні забудови. Але за останні 5 років містяни визнали, що ситуація не змінилась – так вважає більше 59%. Тобто місто живе збалансованим життям, без значного відриву в ту чи іншу сторону. Основним завданням було побачити, що турбує франківців, оскільки ми дбаємо про інноваційний розвиток міста”, – розповів Сергій Адамович, голова “Поступового гурту франківців”.

Переважна більшість опитаних мешканців (61.7%) задоволеі умовами проживання в місті. Повністю не задоволені 9.4%, швидше не задоволені – 12.2%. Ще 11.8% не дали відповіді на це запитання.

Найважливішими проблемами, на думку франківців, є:

  • дороги, транспорт, паркування – 34.4%
  • інші комунальні проблеми – 26.6%
  • санітарний стан будівель та вулиць – 12.8%
  • відпочинкові та спортивні майданчики –  6.8%

джерело http://styknews.info/novyny/sotsium/2015/06/04/61-meshkantsiv-ivano-frankivska-zadovoleni-umovamy-prozhyvannia-v-misti

Читайте також:  Голова “Укртрансбезпеки” з Прикарпаття під час виступу в ЄВА показав карту з “російським” Кримом

Шукайте деталі в групі Facebook