facebook

На Прикарпатті в затриманого організатора нарколабораторії знайшли зброю

На Прикарпатті у організатора нарколабораторії, якого було затримано вчора, 14 лютого, під час обшуків знайшли зброю. У зв’язку з цим відкрито друге кримінальне провадження. Про це повідомляє УНН із посиалнням на пресслужбу поліції Івано-Франківської області.



“Правоохоронці розпочали кримінальне провадження і встановлюють всі обставини збуту наркотичних речовин в особливо великих розмірах, який організував 40-річний житель м. Калуш Івано-Франківської області. Поліцейські затримали організатора нарколабораторії, а в ході обшуків розпочали ще одне кримінальне провадження через незаконне поводження зі зброєю”, — йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, в ході обшуків у затриманого мешканця Калуша вилучено два пістолети-автомати “Скорпіон”, пістолет Макарова, пістолет “Браунінг” та понад 350 набоїв.

“Відтак поліцейські відкрили провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України”, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у кримінальному проваджені щодо збуту наркотиків суд невдовзі обере підозрюваному запобіжний захід.

Як повідомляв УНН раніше, у Калуші на Івано-Франківщині правоохоронці блокували діяльність потужної нарколабораторії з виготовлення амфетаміну і затримали організатора нелегального бізнесу.

Читайте також:  Чому прикарпатські «регіонали» плюють на закони, а їм за це нічого не має? (документи)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.